Széchenyi Terv Plusz

Mégiscsak lesznek májusban feeder versenyek az Abért tavon

2020.05.06. Megosztom

A legutóbb a Magyar Közlönyben is hivatalosan megerősített kormányzati döntések értelmében a horgászversenyek, bajnokságok, sportesemények - zárt körülmények között - újra megrendezésre kerülhetnek! Az eddig elhalasztott szövetségi versenyek megtartásáról, vagy idei törléséről hamarosan döntünk és tájékoztatást adunk.

Az V. Method OB Abért-tavi selejtezője a MOHOSZ tájékoztatása szerint az eredeti időpontban - 2020. május 29-30-31 - megrendezésre kerül. A selejtezőre korlátozottan még vannak szabad helyek MOHOSZ nyilvántartása szerint, így lehet még nevezni www.mohosz.hu oldalon. Az országos bajnokságra történő felkészülés jegyében partnereinkkel közösen az alábbi felkészülési versenyek megtartásáról született döntés:

- 2020.05.16. (szombat) - Vasi Vizeken- Garbolino-Tacklebait Method Feeder Kupa - Abért II.tó  - Nevezni itt lehet >>>

- 2020.05.24. (vasárnap) - Vasi Vizeken - Damil.hu - Trabucco Method Feeder Kupa - Abért II.tó - Nevezni itt lehet >>> 

Tájékoztatásul jegyezzük meg, hogy a MOHOSZ közreműködésével Kormányzati támogatással 25 mázsa 1,5-2,5 kg között ponty is került az Abért tavakba két héttel ezelőtt, hogy még tovább erősödjön a versenypályaként is funkciónáló Abért-tó halállománya. A fenti feeder versenyekre - a jövő hét folyamán - benevezett horgászoknak a tréning és a verseny időszakokra behajtási engedélyt fogunk biztosítani a versenypálya megközelítése érdekében. A járványügyi helyzet miatt a versenyeken várhatóan új speciális előírások (Pl.: segítők számának korlátozása....stb) fognak vonatkozni, melyekről a hamarosan megjelenő MOHOSZ OHSZK (VIII.) veszélyhelyzeti eljárásrendi tájékoztatót követően fogunk információt biztosítani. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a fentiekben felsorolt versenyeken kívűl 2020. május hónapban nem tervez további horgászversenyeket tartani. A megyei versenysorozat legkorábban június hónapban veszi kezdetét.

Vigyázzunk egymásra!



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

7.89°  Páratartalom: 75%