Széchenyi Terv Plusz

Már csak néhány napig lehet regisztrálni a nyereményekért

2014.08.13. Megosztom

Hamarosan véget ér a „Vasi vizeken- Perfect Promóciós nyereményakció”, ezért felhívjuk a horgásztársak figyelmét, hogy mihamarább regisztráljanak az értékes nyereményekre. A promócióban részt vehet az a horgász, aki az akció időtartama alatt regisztrálja a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége tagszervezeteiben (horgászegyesületeiben) kiváltott 2014. évre érvényes magyar állami horgászjegyét. A játékban minden magyar állami horgászjeggyel egyetlen érvényes regisztrációt lehet leadni, de a nyerési esélyek tovább növelhetőek a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége által kezelt horgászvizekre megvásárolt - tagegyesületi tagoknak biztosított "1”-es típusú, nem gyermek - éves területi jegyekkel. +1 érvényes regisztrációt ér, ha a horgászjegyek regisztrációjakor feltöltésre kerül a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége vízterületén fogott halat megörökítő fénykép.  

Példa:  

  • Kizárólag állami horgászjegy vásárlása 1 db érvényes regisztrációt jelent a nyereményjátékban.  
  • Egy komplett vasi általános felnőtt engedély ("1” területi jegy + állami jegy) vásárlása 2 db érvényes regisztrációt jelent a nyereményjátékban.  
  • Egy komplett vasi általános felnőtt engedély ("1”területi jegy + állami jegy) vásárlása mellett még egy Szövetségi horgászvízen fogott halról készült kép beküldése esetén 3 db érvényes regisztráció lesz.    

A promóciós játék időtartama: 2014. február 15. - 2014. augusztus 31.    

Promóciós játék partnere:    

Promóciós játék regisztrációs felülete   a www.nyeremenyjatek.vasihorgasz.hu oldalról érhető el!



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

20.03°  Páratartalom: 71%