Széchenyi Terv Plusz

Magyarok lettek Európa legjobb rendőrhorgászai

2015.09.18. Megosztom

 

A Horgászatot kedvelők Ligája Rendőrhorgász Egyesület (HO.KED.LI) rendezte 2015.évben a Szeged-Matyéri evezőspályán a 28. Rendőrhorgász Európa bajnokságot. A verseny időpontja 2015. szeptember 4-5-e volt, melyet megelőzött egy 4 napos edzés. Az Európa Bajnokságon hét ország huszonnégy (öt fős) csapata, összesen 120 versenyző horgászott. A magyar nemzeti rendőr válogatott mellett további három hazai csapat is indult a Bait Factory Hungary Team, a Dovit Team és a Mosella Police Team, melyben Vas megyei rendőr Újhelyi László is részt vett. A magyar nemzeti csapatot Lakatos Sándor, Tímár Károly, Horváth Béla, Dr. Furkó Kálmán, és Donkó Rajmund alkotta.

Európa bajnok magyar rendőr horgászválogatott

Válogatottunk már az első napon tetemes előnyre tett szert, 21 ponttal /2,6,9,1,3/ toronymagasan vezette a versenyt az egész mezőny előtt. A hosszantartó kánikula után a második fordulóra markáns hidegfront érkezett, de ez a halak étvágyát nem befolyásolta. Egymás után kerültek szákba a pontyok, amurok, kárászok,valamint törpeharcsák. Mellyel a csapat tovább növelte előnyét és immár második alkalommal nyerte meg az Európa Bajnokságot.

Újhelyi László vasi rendőr a Mosella Police Team csapattagjaként

A nemzeti csapatok között bajnok: Magyarország, második az angol csapat, míg harmadik helyen a német versenyzők végeztek. Összességében egy nívós versenyt sikerült rendezni, mind a hazai, mind a külföldi rendőrhorgászok nagy megelégedésére. A külföldi versenyzők és hozzátartozóik dicsérték a helyválasztást, a jó időt, a rendezés színvonalát. A résztvevők csak a verseny alatt 1.896 kilogramm halat fogtak, ami fejenként 16 kilós átlagfogást jelentett a két fordulóban. Végeredmény lista letölthető itt >>>

Ezúton is gratulálunk a kiváló eredményhez!

Forrás: HO.KED.LI



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

18.44°  Páratartalom: 69%