Széchenyi Terv Plusz

Horgászkártyához kapcsolódó biztosításról tájékoztatás

2019.03.02. Megosztom

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) által idei évben bevezetett horgászkártyához kapcsolódó Union kompakt csoportos baleset biztosítás feltételeiről és nyújtott szolgáltatásairól.

Horgászkártyához kapcsolódó biztosításról tájékoztatás

A biztosítási szolgáltatást a MOHOSZ szerződéses partnere, az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (1082 Budapest, Baross u. 1.) nyújtja, amely 1992 óta van jelen a magyar biztosítási piacon, dinamikus növekedésének köszönhetően pedig az elmúlt években a 10 legnagyobb biztosítótársaság egyikévé vált. Az esetleges biztosítási esemény bekövetkezését követően a biztosítási szolgáltatás igénybevétele esetén Ön az UNION Biztosítóval lesz közvetlen kapcsolatban. A biztosítással kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit, esetleges problémáit az UNION Biztosító (+36-1) 486- 4343-as ügyfélszolgálati számán tudja jelezni. Biztosítottnak minősül a MOHOSZ által kiadott érvényes horgász- kártyával rendelkező természetes személy. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdete előtt bekövetkezett balesettel, kóros állapottal vagy veleszületett rendellenességekkel okozati összefüggésben bekövetkezett balesettel kapcsolatos szolgáltatási igényekre. A biztosító életkori megkötést nem alkalmaz.

A biztosító kockázatviselése: igazoltan a MOHOSZ-hoz tartozó horgász-szervezetek, speciális jogállású tagok horgászati hasz- nosításában álló, nyilvántartott halgazdálkodási vízterületeken való horgászat közben bekövetkezett balesetekre terjed ki. A biztosító kockázatviselése a nem MOHOSZ-hoz tartozó vízterületekre nem vonatkozik.

Balesti kárigénylő itt elérhető >>>

 

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

6.22°  Páratartalom: 92%