Széchenyi Terv Plusz

Kozsán Edvárd remek horgászattal nyerte az idei vasi feeder kupát

2018.09.16. Megosztom

Kellemes nyári napsütésben vasárnap rendezte meg a Vas Megyei Horgász Szövetség szezonzáró feeder versenyét a Gersekaráti Sárvíz tavon. Az idei utolsó megmérettetésre – több programmal történt időpont ütközés miatt – mindössze 20 horgász regisztrált

A reggeli eligazítást és sorsolást követően elfoglalták helyeiket a résztvevők és megkezdték a felkészülést az 5 órás versenyre. A versenyzők 2 szektorba lettek beosztva. A pecások különféle csalikkal, taktikával készültek, ezek közül volt amelyik telitalálatnak bizonyult, volt amelyik kevésbé vált be. Már az első órában látszott, hogy a „B” szektorban a szélső helyre sorsoló Kozsán Edvárdnak (Körmendi Munkás HE.) kedvez a mai nap. Az első órában már sikerült szép pontyot is szákba terelnie és a verseny további szakaszai sem teltek Kozsán Edvárdnak unalmasan, amit a 9280 grammos fogási eredménye is bizonyít. 

A rekkenő őszi melegben, gyakran beálló tükörvíznél nem igazán voltak a halak elemükben, ezért minden megfogott hal nagyon számított a megmérettetésen. Az „A” szektor legjobb horgászának, Viszkeleti Gergőnek (Ikervári HE) szintén sikerült több szép kárászt és pontyot fogni, mely a mérlegelésnél 7680 gramm összfogást jelentett.

Az „A” szektorban még Tóth Imre (Répcementi HE) remekelt 5835 grammal. A „B”  szektorban 5565 gramm fogott hallal szerzett második helyet Bálint Gábor (Körmendi Munkás HE), aki főként kárászokkal érte el ezt a szép eredményt. A két szektor második helyezett közötti csak 30 dkg hal megfogásán múlott, hogy ki állhatott ma képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

A verseny eredményhirdetésén Puskás Norbert és Tóth Milán a helyezetteknek kupákat, okleveleket adtak át elért helyezéseik elismeréseként.

Ezúton is köszönjük az idei kiemelkedő részvételt a Szövetségünk által szervezett megyei versenyeken. Reméljük, hogy jövőre ismét több horgásztársunkkal találkozunk a vasi versenyek alkalmával! Gratulálunk minden résztvevőnek!

Végeredmény:

I. hely: Kozsán Edvárd – 1. hsz. -  9280 gr.

II. hely: Viszkeleti Gergő – 1 hsz. – 7680 gr.

III. hely:Tóth Imre – 2. hsz. – 5835 gr.

IV. hely: Bálint Gábor – 2 hsz. – 5565 gr.

Ifjúsági különdíjas: Kártyás Dániel – 1920 gr.

 

 

Kapcsolódó képgaléria
Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

6.22°  Páratartalom: 82%