Széchenyi Terv Plusz

Komplett vasi horgászengedély már házhoz is rendelhető

2021.03.17. Megosztom

A koronavírus megjelenése óta a vásárlók igyekeznek kerülni a személyes kontaktusokat, így bevásárlásaik során egyre inkább előnyben részesítik az online beszerzési formákat. A horgászjegy értékesítési rendszer országos egységesítését és korszerűsítését kombinálva egy saját fejlesztésű on-line rendelési felülettel igyekszünk megteremteni a COVID 19 járvány idején a horgászjegyek házhoz történő szállítását, ezzel elkerülve a személyes érintkezést a horgászjegyek megújításakor. Ezzel az új érintésmentes, kényelmi szolgáltatásunkkal sorban állás nélkül, otthonról tudja intézni az állami jegy és a területi jegy kiváltását.

Komplett vasi horgászengedély már házhoz is rendelhető

Ezen szolgáltatást kizárólag azon személyeknek tudjuk biztosítani, akik rendelkeznek korábbi, vagy előző évi állami jeggyel, horgászvizsgával, valamint élő horgász regisztrációval, azaz horgászkártyával (horgászkártya számmal).

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Magyar Országos Horgász Szövetség által működtetett HORINFO rendszerben rögzített horgász adatokat tekintjük hiteles információknak és kizárólag az adatbázisban szereplő személyek részére állítunk ki horgászokmányokat. Amennyiben a horgászjegy igénylés során adateltérést, vagy egyéb problémát tapasztalunk, a kollégáink felveszik a kapcsolatot az állami horgászjegyet igénylő személlyel.

Horgászjegy rendelő felület honlapunkon a horgászengedélyek menüpont alatt illetve akár ide kattintva is elérhető. 



A honlapunkon leadott horgászjegy megrendelés nem jogosít fel senkit a horgászati tevékenységre! Hazánkban a horgászati tevékenység bármely vízterületen kizárólag a megrendelt horgászjegy átvételét követően kezdhető meg a horgászjegy birtokában.

A jegyrendelési felület honlapunk jelenleg teszt üzemmódban van, ha esetleg problémát tapasztal, vagy észrevétele van kérjük ossza meg velünk az info@vasivizeken.hu e-mail címen!


Segítségüket előre is köszönjük!
Vigyázzunk egymásra!
 



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

35.48°  Páratartalom: 28%