Széchenyi Terv Plusz

Közel 10 kiló halfogással nyerték a Kéthatár-tó Kupát

2014.05.05. Megosztom

Hagyományos Kerkafalvi  horgászversennyel indult az idei versenyszezon  a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségénél. Az idén is ez a forduló volt az első a „Vasi vizek legjobb sporthorgásza” elnevezésű versenysorozat hobbi kategóriájában indulóknak. Reggel Kálmán Elek a Kéthatár-tó Horgász Egyesület elnöke köszöntötte a kupára benevezett 31 fő indulót. A nevezők között voltak környékbeliek és távolabbról – Szombathelyről, Szentgotthárdról, Lendváról – érkező horgásztársak is. Puskás Norbert a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetség ügyvezető elnöke ismertette a szabályokat és a verseny menetét. A sorsolást és a felkészülést követően kezdetét vette a négyórás horgászverseny, melyen az ügyesebb horgászoknak sikerült pontyokat is fogni.  Az indulókat négy szektorban helyezték el a szervezők, három felnőtt szektor volt és egy ifjúsági. A fiatalok szektorában a legeredményesebb versenyző Szilágyi Levente (Elektromosok SHE) volt.

                       

                                                            További képek megtekinthetőek itt >>>

Az „A” szektorban   Gerencser Daniel a  Lendvai Horgász Egyesület versenyzője lett a legjobb 6160 gramm fogással, míg a „B” szektorban Takács Ferenc a Szentgotthárdi Horgász Egyesület versenyzője lett az első 7040 gramm fogással, a „C” szektorban élen végzett Pajtli László  a  Spartacus Horgász Egyesület versenyzője  9780 gramm fogással, aki ezzel a kiváló eredménnyel a  kupa abszolút győztese lett. A megmérettetésen többen fogtak keszegből és kárászból   2-3 kg közötti mennyiséget.  Az eredményhirdetést követően a kerkafalvi főzőcsapat - Gaál Dezső vezetésével - vadpörkölttel várta a programon résztvevőket, míg a Szövetség képviseletében Konyher Tivadar és barátai készítettek kiváló vasi halászlét a horgászverseny indulóinak,  vendégeinek. A versenyen a következő végeredmény született:

1. hely: Pajtli László – Spartacus HE. – 9780 gr

2. hely:  Takács Ferenc – Szentgotthárdi HE. – 7040 gr

3. hely: Gerencser Daniel – Lendva – 6160 gr

Részletes eredmények letölthetőek itt >>>

A következő horgászverseny Gersekaráton lesz a Sárvíz-tón, melyre szintén szeretettel várunk minden hobbi –és versenyhorgászt. A részletes versenykiírás letölthető itt >>>



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

17.89°  Páratartalom: 60%