Széchenyi Terv Plusz

Köszöntünk és együttműködésre hívunk mindenkit

2021.09.02. Megosztom

Szeptember elsején nemcsak az iskola, az új tanév indult el, hanem a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége élete is egy új mérföldkőhöz érkezett. 15 évvel ezelőtt ősszel, szervezetünk székhelye Szombathelyről Vaskeresztesre költözött, egy turisztikai fejlesztés eredményeként, ami megyei hatókörű szervezetek életében ritkaságnak számít azóta is.

Köszöntünk és együttműködésre hívunk mindenkit

Új vidéki „otthonunkba”, a csodálatos Pinka-völgyében🏞 kollégáinkkal, horgászvezetőkkel és a napjainkra már 11 ezer horgászt számláló közösségünkkel együtt, rengeteg közös eredményt értünk el a másfél évtized alatt. A közös munka révén nagyon értékes emberekkel dolgozhattunk együtt a térségben és megye szerte a horgászvizeink, a helyi turizmus, valamint a térségünk fejlesztése érdekében.

Ezúton is köszönjük Mindenkinek, aki Vas megye és a vasi vizek fejlesztésében segítségünkre volt és lesz a jövőben is. Szövetségünk komplex feladatellátása révén és a tizenöt év vidékfejlesztési tapasztalatait magába gyűjtve lehetőséget kapott a „Helyi értékek és élmények promóciója a Pannon Térségfejlesztő Egyesület területén” című projekt megvalósítására, amely a tervek szerint 2023. június 30-án zárul.

A projekt egyik kiemelt célja a térségbe látogató turisták, valamint a Vas megyei lakosok körében a helyi értékek, élmények fontosságának fókuszba helyezése. Elsőként a projekt keretében létrehozásra és folyamatos működtetésre került egy térségi Facebook és Instragram oldal „Pannon Élmény” címmel a tegnapi naptól. Célunk, hogy a Pannon Térségfejlesztő Egyesület területén zajló események, attrakciók folyamatosan bemutatásra kerüljenek a közösségi felületeken, valamint naprakész információt közöljenek a közösségi oldalaink felkeresői számára. Terveink szerint még az idei évben elindul a www.pannonelmeny.hu weboldal is, ahol szintén a térségben lévő programokról, helyi értékekről olvashatnak az érdeklők színes információkat.

A pályázat többféle díjmentes promóciós lehetőséget fog biztosítani az önkormányzatoknak, helyi civil szervezeteknek, mely tovább erősítheti a térség vonzerejét és a szövetséggel kialakított civil kapcsolatukat.

Kérdés és észrevétel esetén állunk rendelkezésre a Szövetség lenti elérhetőségein, illetve a pannonelmeny@vasivizeken.hu e-mail címre is folyamatosan várjuk a térségben zajló eseményekről a programajánlókat, fotókkal ellátott beszámolókat.

Kérjük, egy megosztással segítse oldalainkat, és híreinket népszerűsíteni, hogy minél több emberhez jussunk el a közel jövőben! Minden olvasónknak elhozzuk a Pannon élmény ajánlatokat on-line, hogy ők mindannyian megélhessék off-line!

Tartsanak velünk erre a kalandra és kövessétek új oldalainkat:

🆕👍ℹ️ https://www.facebook.com/pannon.elmenyek

🆕📷ℹ️ https://instagram.com/pannon.elmeny

Kellemes kikapcsolódást kívánva, üdvözlettel:

Puskás Norbert

ügyvezető elnök

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

9795 Vaskeresztes, 165/4. hrsz.

☎️+36/94-506-835 📞+36/70-33-99-703 🌐www.vasivizeken.hu



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

7.33°  Páratartalom: 63%