Széchenyi Terv Plusz

Kis dobozban nagy álom teljesült

2020.12.18. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége csatlakozott a Vas Megyéért Egyesület III. Nagy Vas Megyei Virtuális Cipősdoboz Akciójához, amelynek keretében az Ikervári Gyermekotthon fiataljainak szerveztünk gyűjtést.

Kis dobozban nagy álom teljesült

Szövetségünk kollégái megtudták az intézmény vezetőjétől az akció indulásakor történt első beszélgetés során, hogy a gyermekotthon lakói számára az egyik vágyott közös karácsonyi ajándék egy Xbox lenne, mert idén tavasszal adományból kaptak egyet, melyet nagyon imádnak a srácok, és volt egy régi PlayStation-jük, de annak konzoljai meghibásodtak nemrég. A 23 fiatal így a megmaradt egyetlen Xbox-on tudott eddig csak játszani szabadidejében.

Szövetségünk kollégáival elhatároztuk, hogy igyekszünk teljesíteni az otthon lakóinak közös álmát. Először beszereztünk új konzolokat a régi PlayStation játékhoz, hogy azzal is tudjanak újra játszani, valamint a „Vasi Horgászközösségünk Jézuskája” a legújabb típusú Xbox-ot a szükséges konzolokkal és a FIFA21 játékkal tette az otthon idei karácsonyfaja alá. Így már idén karácsonykor három eszközzel tudnak játszani a fiatalok. Az otthonban élő 23 fiúgyermek részére sikerült még mindenkinek egy kisebb csomagot összeállítanunk illatszerekkel és édességekkel a közös meglepetés mellett. Az ajándékok átadásra a hét közepén került sor. A Szövetség képviseletében Puskás Norbert ügyvezető elnök és Mesterházy József halgazdálkodási csoportvezető adta át az adományokat az Ikervári Gyermekotthon munkatársának Csonka Norbertnének.

Áldott, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánunk! 🎁🎄🎣



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

7.95°  Páratartalom: 71%