Széchenyi Terv Plusz

Javában zajlanak az egyesületi közgyűlések

2020.02.13. Megosztom

A téli és tavaszi időszakban a legtöbb horgász egyesület megtartja évi közgyűlését, melyen a tagok tájékoztatást kapnak az egyesület előző évi eredményeiről, gazdálkodásáról, és döntenek az idei tervekről is. Ezeken az eseményeken a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége képviselői is aktívan részt vesznek és információval szolgálnak az érdeklődőknek.

Javában zajlanak az egyesületi közgyűlések

Az elmúlt hetekben eddig a Szövetség vezetője a Répcelaki HE, a Zalaszentmihály HE. és a Csepregi Répcementi HE. közgyűlésén vett részt.  A csepregi közgyűlésen tisztújításra is sor került, ahol a korábbi vezetőséget választották meg ismét Farkas Norbert vezetésével a következő öt esztendőre. Az elmúlt három közgyűlésen közel 200 horgász személyes tájékoztatására került sor. A közgyűlések remek lehetőséget biztosítanak a pecásoknak, hogy problémáikkal, kérdéseikkel a vezetőkhöz forduljanak és a személyes beszélgetések által a legkedvezőbb megoldások születhessenek meg a jövőben.

A horgászoknak egyébként nemcsak lehetősége, hanem az egyesületi alapszabályok szerint kötelessége is ezeken az üléseken megjelenni. A közel jövőben következő közgyűlések várhatóak: A Körmendi Munkás Horgász Egyesület 2020. február 15-én 8.30 órakor tartja a Körmendi Halászcsárdában a tisztújító közgyűlését, 2020. február 21-én 17.00 órakor az Elektromosok Sporthorgász Egyesület várja a tagjait a székhelyén. A közgyűlések tervezett témákról részletes információ kérhető az érintett horgász egyesületeknél.  

Fotó: Winkler Krisztina



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

10.11°  Páratartalom: 75%