Széchenyi Terv Plusz

Januári jegyváltási rekord született

2023.01.31. Megosztom

A horgászjegy akciónk kedd este zárult és nagy örömmel jelentjük, hogy az elmúlt egy hónapban 4222 horgász szavazott bizalmat a vasi horgászközösségnek. Az ismert gazdasági nehézségek, áremelkedések ellenére töretlen a bizalom a vasi vizek iránt. Az állami engedélyek megújítása mellett az éves szövetségi területi jegy váltások száma is emelkedett az elmúlt évek januári adataihoz viszonyítva. KÖSZÖNJÜK A BIZALMAT! Ezúton is köszönjük a tagegyesületi jegyértékesítőknek, önkénteseknek és minden kollégánk az aktív együttműködést a horgászok kiszolgálása érdekében.

Ismételten emlékeztetni kívánjuk a horgásztársakat, hogy a 2022.évi állami jegyek és a tavalyi éves területi jegyek 2023. január 31-ig érvényesek, ezért érdemes sietni, ha valaki szeretne február hónapban már aktívan  horgászni. Bizakodással tekintünk a következő időszakra és reméljük, hogy együtt  sikerülni fog elérni a tavalyi rekord létszámot az idei évben!  Ezen pozitív eredmények birtokában februárban már megkezdjük a tavaszi haltételek lekötését, hogy a tavaszi szezonra minden rendelkezésre álljon az élményekben gazdag horgászati szezon megkezdéséhez. 

Ne feledjétek múlt héten útjára indítottuk a horgászjeggyel rendelkező tagjainknak szóló játékunkat! Nagyjából 5 perc idő ráfordítással visszanyerheted a szövetségi területi engedélyed árát! A játékon való részvételhez az alábbi teendőket kell elvégezni:

1. lépés: Ha már rendelkezel éves Vas megyei területi jeggyel, akkor irány a 2. lépés! Amennyiben még nem szerezted be idei éves vasi horgászjegyed, vedd meg a számodra kedvelt egyesületünkben. Jegyváltási információk itt.
2. lépés: Készíts egy képet az engedélyedről, ahogy Neked tetszik. (asztalra kirakva, kézben fogva…stb.)
3. lépés: A fotódat posztold ki 2023. január 31-ig a saját Facebook oldaladra, hogy az mindenki számára látható (nyilvános) legyen a következő szöveggel:

VASI VIZEKEN PECÁZOK IDÉN IS!
VÁLTSD KI TE IS JANUÁR VÉGÉIG AKCIÓSAN AZ ENGEDÉLYED!
 

Végül tageld be a posztban a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségét! (Így kell tagelni: A szövegmezőbe írjuk be a @-ot, majd elkezdjük gépelni a „Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége” kezdőbetűjét. A megadott betűhöz igazodva rögtön meg is kapjuk a listát különböző Facebook oldalakról, és egy kattintással kiválaszthatjuk a Szövetséget.)
4. lépés: Drukkolj, hogy te nyerj!
5. lépés: Figyeld Facebook oldalunkat február 02-án 14.00 órakor, hogy szerepelsz-e a nyertesek listáján.

A posztolók között az alábbi nyeremények találnak gazdára sorsolás útján:

  • Főnyeremény: A szerencsés horgász éves szövetségi területi jegyével egyező értékben horgászfelszerelésre fordítható Tacklebait ajándékutalványt nyer.
  • 5 db 5000 Ft-os horgászfelszerelésre fordítható Tacklebait ajándékutalvány
  • 5 db 2023. éves Vas Megye Horgásznaptár
  • Különdíjként, a Szövetségi Iroda által legkreatívabbnak ítélt poszt/fotó készítője 1 db 5.000 Ft értékű horgászfelszerelésre fordítható ajándékutalványt nyer.

Sok szerencsét kívánunk! Köszönjük az eddigi bizalmat!
Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

8.44°  Páratartalom: 68%