Széchenyi Terv Plusz

Ifjúsági horgászok versenyeztek a bajnoki címért

2011.06.09. Megosztom

 

A hagyományoknak megfelelően a nyár elején került megrendezésre a Vas megyei Utánpótlás -és Ifjúsági Csapatbajnokság. A versenyre a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége tagegyesületében lévő fiatalok nevezhettek. Vasárnap reggel megtartott megnyitó és technikai értekezlet után a két fős csapatok elfoglalták rajthelyeiket. Az országos szabályoknak megfelelően négy órás versenyen vettek részt az ifjú pecások. A fiatalabb korcsoportban indulók közül kiemelkedő horgászattal Kajtár Máté a Büki Horgász Egyesület versenyzője végzett az élen. Máté rakós botos módszerrel a versenybe nem számító szép balinok mellett több dévérkeszeget és törpeharcsát is fogott. Az utánpótlás versenyzők között szoros verseny alakult ki. A legjobb egyéni eredményt Török Zoltán az Elektromosok SHE tagja érte el. A megmérettetés során Zoltán felismerte a horgászmódszerek közötti váltás jelentőségét, ezért felváltva horgászott küszökre és keszegfélékre is. A csapatversenyben a legfiatalabbaknál Kajtár Máté - Baranyai Zénó páros bizonyult a legeredményesebbnek, míg az utánpótlás versenyzőknél körmendi színekben induló Molnár Márton - Viserálek Martin duó.

      

Az eredményhirdetésen Puskás Norbert ifjúsági felelős ismertette az eredményeket és az Ifjúsági Bizottság tagja Varga Bálint adta át a serlegeket a helyezetteknek. A következő ifjúsági horgászvetélkedő 2011. július 10-én lesz Gersekaráton, melyre szeretettel várnak minden fiatalt a szervezők. A versenyen a következő végeredmény alakult ki:

 

Egyéni eredmények:

- Ifjúsági kategória:

I.hely Kajtár Máté - Büki HE.; II. hely Vasvári Ramon - Büki HE; III. hely Baranyai Zénó - Büki HE;

- Utánpótlás kategória:

I. hely Török Zoltán - Elektromosok SHE; II. hely: Molnár Márton- Körmendi Munkás HE; III. hely: Viserálek Martin - Körmendi Határőr

 

Csapat eredmények:

- Ifjúsági kategória:

I.hely Kajtár Máté -Baranyai Zénó; II. hely Vasvári Ramon - Németh Ádám; III. hely Pintér Attila - Horváth Krisztofer

- Utánpótlás kategória:

I. hely Molnár Márton -Viserálek Martin; II. hely: Török Zoltán - Tordai Gábor; III. hely: Németh Zoltán -Nagy Péter

   

További képek megtekinthetőek itt >>>



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

14.25°  Páratartalom: 96%