Széchenyi Terv Plusz

Idén is kaptak a jókedvre a Büki Horgászbálon

2020.02.16. Megosztom

Elmúlt szombaton a Horgászbál adott okot a mulatásra a Büki Horgászegyesület tagjainak és barátaiknak, hiszen a télbúcsúztatás mellett a farsangi időszak az évindító, közösségi munkát megalapozó összejövetelek ideje.

Idén is kaptak a jókedvre a Büki Horgászbálon

A rendezvényt Csürös Ádám, az egyesület elnöke 2019-es összegzéssel nyitotta meg és köszöntötte a bálon résztvevő Puskás Norbertet, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnökét, akinek az egyesület képviseletében gratulált a MOHOSZ alelnökkévé  történő megválasztáshoz.

Ezt követően Baranyai Róbert, Bük város alpolgármestere köszöntötte a jelenlévőket. Beszédében elhangzott, hogy a vendégek korösszetételét vizsgálva nem kell aggódni a pecás utánpótlás miatt, hiszen egyre nő a fiatalok száma a vízparton, ami örvendetes dolog.

A megnyitó után minden résztvevő elfogyaszthatta a horgászbálok történetének eddigi legjobb vacsoráját, majd a Rokonok Zenekar képviseletében Ábrahám Csaba mutatta meg, milyen egy igazi buli. A tombolák értékesítésének megkezdése csak fokozta a hangulatot. Átjárta a vendéglőt az izgalom, mindenki törekedett rá, hogy kifogja az este folyamán a szerencséjét.

Este 11-kor megkezdődött a nyertes szelvények kihúzása, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okozott. A számos felajánlás közt szerepelt élővirág, egyedi, fából készült italtartó (természetesen nem üresen) és ajándékkosarak, utalványok is. A legértékesebb tombolatárgyak között szerepelt bőséges ajándékkosár, wellness pihenések, és természetesen a leg-leg, a Vas Megyei HorgászSzövetség felajánlása: egy horgászjegy Vas megye összes vizére, melynek értéke meghaladja a 40.000 Ft-ot!

Kovács Ákos, az egyesület alelnöke, egyik főszervezője többször megköszönte az este folyamán a rengeteg felajánlást a támogatóknak. Összegezve az estét rendkívüli hangulatban telt el az esemény. Ízletes ételekben, jó zenében és természetesen a horgászat szerelmeseinél elmaradhatatlan tapasztalatcserékben nem volt hiány. Kielemzésre kerültek az asztaloknál a környék, sőt, az egész ország horgászvizein használatos technikák. Rengeteg értékes tombolanyereménnyel és ismét egy kedves emlékkel térhetett haza mindenki vasárnap hajnalban.

További képek itt érhetőek el a www.vaskarika.hu oldalon >>>

Forrás: www.vaskarika.hu (Szokol Gábor)



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

12.33°  Páratartalom: 62%