Széchenyi Terv Plusz

Idei évben is kiemelten támogatja a Decathlon a vasi horgászközösséget

2023.05.25. Megosztom

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Decathlon Szombathelyi Áruházával immáron négy éve kialakított kiváló partneri kapcsolatát a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége tovább erősíti a 2023-es horgászévadban is. A szombathelyi Decathlon Sportáruházzal létrejött együttműködésnek köszönhetően korábban a megyei kupasorozatunk legeredményesebb versenyzői a serlegeken és érmeken felül értékes Decathlon ajándékutalványokkal gazdagodhattak.

A tavalyi évhez hasonlóan a következő időszakban a megújított megállapodás értelmében az áruház támogatása a következő rendezvények segítését tartalmazza: A Vasi Vizeken Általános Iskolai Vetélkedő, a  Vas Megyei Ifjúsági –és Utánpótlás Bajnokság, a Vasi Vizeken Ifjúsági Horgászviadal, a Vasi Vizeken Horgásztábor, valamint a fogyatékkal élő személyek részére rendezett Integrált Horgászdélután.

A Decathlon áruházban több, mint 70 sportághoz szerezhetőek be termékek. A horgászoknak kiváló minőségű saját márkás Caperlan termékeket biztosít a sportáruház sok más horgászcikk mellett. A horgászközösség kiszolgálása érdekében on-line Decathlon Blog is működik az interneten, ahol terméktesztek, versenybeszámolók, tanácsok etetőanyagról, botokról, horgokról, úszóról, csaliról, orsóról és sok minden másról is olvasható.

A keddi napon Margitics Botond a Decathlon szombathelyi áruházának igazgatója adta át a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnökének Puskás Norbertnek a hamarosan megrendezésre kerülő gyermek és ifjúsági rendezvényekre biztosított 350.000 Ft összértékű ajándékutalványokat.

 

Köszönjük a bizalmat és a támogatást!



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

0.67°  Páratartalom: 93%