Széchenyi Terv Plusz

Horgász ajándékok a karácsonyfa alatt

2010.12.23. Megosztom

33 fiatal igényelt és kapott pecás felszerelést a horgászoktól

Szenteste előtt egy nappal tartotta a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége horgászadomány kiosztó programját Szombathelyen a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban. Az MMIK-ban megtartott adomány kiosztón Puskás Norbert a program szervezője köszöntötte a meghívott fiatalokat és szüleiket, majd röviden ismertette a  program legfontosabb ismérveit.   

  

  Horgászbotok, orsók, táskák....

A Szövetség, mint közhasznú társadalmi szervezet saját tevékenység területén a "Horgász Karácsony 2010” elnevezésű adomány program megszervezésével szociálisan hátrányos helyzetű fiatalokat kívánt támogatni immáron második alkalommal.  A program keretében horgászboltokon keresztül összegyűjtötték a horgászok által felajánlott jó állapotú horgászfelszereléseket. Az összegyűlt eszközöket horgászó, vagy horgászat iránt érdeklődő fiatalok körében osztották szét karácsonyra, egy gyermekek számára kiírt pályázat keretében. A pályázatra összesen 33 fiatal nyújtotta be kérelmét. Az adományt igénylő fiatalok többségében Vas megyéből kerültek ki, de volt néhány fiatal Zala megyéből is. A szervezők sikerként könyvelik el, hogy a horgászok által felajánlott adományok becsült értéke meghaladta a 250.000 Ft-ot. A felajánlott horgászfelszerelések a gyermekek igényeinek, életkorának figyelembevételével került szétosztásra. A 14 évnél fiatalabb gyermekek csomagjukban 2011.évre érvényes horgászjegyet is kaptak a vasi vizekre.

   

Az ajándékokat Laki László a Vas Megyei Horgász Szövetség alelnöke és az Ifjúsági Szakbizottság jelenlévő tagjai Varga Bálint és Tőke László adták át az ifjú pecásoknak. Az ajándékok átvétele után egy közös csoportképpel zárult a program.

Ezúton is köszönjük a támogatást minden horgásztársnak és együttműködő partnernek:

         

      

       Pálos Károly Szociális   Szolgáltató Központ   és Gyermekjóléti Szolgálat



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

30.67°  Páratartalom: 46%