Hetedik alkalommal lehet támogatást igényelni a versenyzőknek és a csapatoknak

2023.03.03. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immáron hetedik alkalommal hirdet pályázatot a szövetség tagegyesületeiben tagsággal rendelkező versenyhorgászok és az általuk alkotott csapatok részére, akik megyei, országos, vagy nemzetközi horgászversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

Hetedik alkalommal lehet támogatást igényelni a versenyzőknek és a csapatoknak

Egyénileg pályázni az alábbi célokra lehet:

  • Versenyhorgászattal összefüggő eszközvásárlás, mely a pályázó regionális (min. 3 megyét érintő), országos és nemzetközi versenyekre való felkészüléséhez és indulásához szükséges.
  • Útiköltség-támogatás, aminek a segítségével a pályázók eljuthatnak a regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi felkészítő edzésekre, versenyekre.
  • Egyéb regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi versenyzéshez szorosan kapcsolódó költségekre: nevezési díjak, edzés-és versenynapokra  szállás, területi engedély, etetőanyag, csali  biztosítása.

Az idei évben is meghirdetjük a külön csapatoknak szóló pályázati kategóriát, mely lehetőség támogatást biztosít regionális, országos, vagy nemzetközi versenyeken történő részvételhez.  A részletes pályázati kiírás és a pályázati adatlap  hír alatt található dokumentumok között érhető el.

A pályázatokat kizárólag a szövetség honlapján elérhető pályázati űrlapon fogadják el. A pályázat postára adási határideje: 2023. március 31. (a postai bélyegző dátuma számít).

A pályázati támogatásokról a végső döntést a szövetség Intéző Bizottsága hozza meg. Az eredményről minden pályázót írásban értesítenek. A pályázat elbírálásánál az eddig elért eredményeket veszik figyelembe, illetve előnyös elbírálásban részesül az a pályázó, akinek anyagi és családi körülményei ezt indokolják, valamint a női és utánpótláskorú, továbbá a fogyatékkal élő versenyzők. A nyertesekkel a szövetség támogatási szerződést köt, a támogatást pedig elő- vagy utófinanszírozás formájában nyújtja, amelynek felhasználásáról szakmai beszámolót kell benyújtani október 31-ig. A pályázatok elbírálása során további előnyt élveznek azok a pályázók, akik még eddig nem részesültek támogatásban, illetve előző években elnyert támogatásukról határidőben elszámoltak.

Sikeres pályázást kívánunk!

 

Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

10.03°  Páratartalom: 70%