Széchenyi Terv Plusz

Hazai győzelem az idei Répce Kupán

2022.08.16. Megosztom

Múlt vasárnap került megrendezésre a XV. Répce Kupa a Répcelaki sporthorgász tavon a helyi egyesület szervezésében. A Répcelaki tavon még felnőtt verseny nem volt rendezve, ezért mindenki érdeklődéssel várta a halak reagálását és a verseny végkimenetelét. A hagyományos kupa végig jó hangulatban zajlott, melyet a Répcelaki HE. csapata nyert, így ők őrizhetik a vándorserleget egy évig.

Hazai győzelem az idei Répce Kupán

A meghívott csapatokat az érkezést és a regisztrációt követően Kádi Attila egyesületi elnök köszöntötte. A technikai értekezletet és sorsolást követően mindenki elfoglalta a kisorsolt helyét.

A  Büki Horgász egyesület a felkészülést követően minden résztvevőt megvendégelt finom sült kolbásszal. Míg zajlott a verseny addig a csepregi és répcelaki csapatsegítők készítették az ebédet. 

A reggeli jó időben dudaszóra kezdetét vette a verseny.  Különböző horgászmódszereket választottak a horgászok. A rakós botok, spicc botok és match botoké volt a főszerep. A halak nagyon óvatosan ettek, ezért sok volt a lemaradt hal.

A mérlegelést követően így is  47 290 g volt az összfogás, ami 3164 g átlag fogást jelentett. A verseny lefújását követően a kiértékelés után kezdődött az eredményhirdetés, majd a közös étkezés és beszélgetés. 

Az eredmények a következő képpen alakultak:

  • Csapat eredmények:

1. hely Répcelaki H.E

2. hely Büki H.E

3. hely Csepregi H.E

  • Egyéni eredmények:

1. hely Töreki Zoltán - Répcelak

2. hely Horváth Gábor - Bük

3. hely Ágoston Zoltán - Répcelak

Legnagyobb halért járó különdíjat Kóbor Ottó (Csepreg) vehette át.

A Répcelaki egyesület köszöni mindenkinek a munkáját és a finom ételeket!
 Köszönet Szabó József polgármester úrnak a verseny lebonyolításához nyújtott anyagi támogatásért, valamint a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének az egyéni helyezettek díjazására felajánlott serlegeket!

Beszámoló: Kádi Attila

Kapcsolódó képgaléria


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

14.55°  Páratartalom: 92%