Széchenyi Terv Plusz

Hagyományos gyermek horgászverseny volt a Répcelaki Tavon

2024.08.27. Megosztom

Augusztus 25-én, vasárnap a Répcelaki Városi Bányász Horgász Egyesület rendezte meg hagyományos gyermek horgászversenyét a Répcelaki tavon. A versenyen páros és egyéni kategóriákban mérhették össze tudásukat a fiatal horgászok, akiket véletlenszerűen sorsoltak párokba. A reggeli eligazítást követően, 8 órakor kezdetét vette a verseny.

Hamarosan horogra is akadtak a szebbnél szebb halak, miközben Erika, András és Zoli szendvicsekkel és hideg italokkal kínálták a gyerekeket, valamint a szurkoló szülőket és nagyszülőket. A verseny délben ért véget, de előtte többször is hívtak bennünket mérlegelni a nagyobb fogásokat.

A mérlegelés izgalmasan telt a fiatalok körében, majd következett az eredmények kiértékelése és a várva várt eredményhirdetés.

Páros eredmények:

1. hely: Buthi Benjamin és Firisz Hanna - 31.860 g

2. hely: Halász Martin és Nagy Boglárka - 24.630 g

3. hely: Boros Barnabás és Takács Boglárka - 13.840 g

Egyéni eredmények:

1. hely: Buthi Benjamin - 22.000 g

2. hely: Halász Martin - 21.070 g

3. hely: Boros Barnabás - 13.840 g

Különdíjak:

  • Legeredményesebb lány: Firisz Hanna (9.860 g)
  • Legnagyobb hal kifogója: Boros Barnabás (58 cm-es ponty)

Külön ajándékban részesültek a legidősebb és legfiatalabb lány és fiú versenyzők is.

Az eredményhirdetés után a Répcelaki Városi Bányász Horgász Egyesület minden résztvevőt vendégül látott egy tál finom, meleg étellel, melyet Kiss Zoltán séf készített. Ebéd után megérkezett a fagyis autó is, amelyből minden gyermek Szalai György jóvoltából ingyen fagyit kapott.

Minden gyermek rengeteg élménnyel és ajándékkal térhetett haza, köszönhetően a számos támogatónak és felajánlónak. Az egyesület ezúton is köszönetet mond a segítők munkájáért és a támogatásokért!

A Répcelaki Városi Bányász Horgász Egyesület vezetősége köszönetét fejezi ki a gyermek horgászverseny támogatóinak. Támogatóink voltak: Répcelak Város Önkormányzatának Humánpolitikai Bizottsága, Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége, Szákó Horgászbolt, Répce Zoo, György Szalai, Gábor Bata, Losonczi Attila, Zsolt Ambrus és családja, István Hábetler, István Bedics, Roland Bencsik, Péter Csipszer, Szilvia Tamáné Bokor, Ervin Halász, Egyed Lajos, Buthi Szilárd és Krisztina, Gábor Molnár, József Takács, Csaba Szabó és családja, Vojtila Szilveszter, Balázs Boros, Zoltán Ágoston, Kiss Zoltán és jómagam!

Külön köszönet illeti Giza nénit a palacsintákért, Krisztinát és Bettinát a finom süteményekért!

Köszönjük Kovács Erika, András Könczöl, Kiss Zoltán és Zoltán Töreki segítségét a verseny lebonyolításában.

Kapcsolódó képgaléria


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

26.7°  Páratartalom: 37%