Széchenyi Terv Plusz

Gyermeknapi ajándékjegy minden kishorgásznak

2019.05.24. Megosztom

Szövetségünk számára kiemelten fontos a gyermek horgászok számának növelése és kiemelt célunk, hogy minél többen pecázzanak a vasi vizeken. Előző évben az 1500 főt is meghaladt már a gyermekek részére váltott állami horgászokmányok száma a tagegyesületeinkben. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége gyermeknap alkalmából megajándékozza az állami jegyet váltott 15 év alatti gyermekeket a Szövetségi vizekre érvényes ajándék napi horgászjeggyel.

Gyermeknapi ajándékjegy minden kishorgásznak

A Gyermeknapi ajándék területi jegy kizárólag 2019.05.26-án vasárnap használható fel a Szövetség kezelésében lévő vízterületeken.  Fontos, hogy az ajándékjegy csak állami horgászjeggyel és fogási naplóval együtt érvényes a Szövetség kezelésében lévő vízterületekre, felnőtt személy felügyeletével - reggel 6.00 órától 20.00 óráig. Az ajándék napijeggyel 3 kg egyéb hal tartható meg. A gyermekek részére az állami jegy mindössze 200 Ft-ba kerül.

Az ajándék napijegy megtalálható letölthető formátumban a képre kattintva a cikkhez csatolt dokumentumként, amit már csak ki kell nyomtatni!

Az állami horgászjegyet bármelyik forgalmazási pontunkon beszerezhetik ügyfélfogadási időben a Magyar Országos Horgász Szövetség HORINFO rendszerében történő díjmentes regisztrációt követően. A Magyar Horgászkártya regisztráció otthon is elvégezhető, de ügyintézőink is állnak rendelkezésükre, melyhez szükséges a gyermek és az egyik szülő adókártyája vagy annak digitalizált változata. 

15 év alatti gyermekek vizsgakötelezettség nélkül az állami jegy  (200 Ft) megvásárlásával és az esetleges egyesületi díjak megfizetésével hozzájuthatnak engedélyükhöz, melyhez a jövőben bármikor tudnak napijegyet vagy éves megyei területi jegyet váltani.

BOLDOG GYERMEKNAPOT , SIKERES FOGÁST  ÉS SZÉP HORGÁSZÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

8.44°  Páratartalom: 79%