Széchenyi Terv Plusz

Gyermeknapi ajándék minden fiatal pecásnak

2023.05.23. Megosztom

Szövetségünk számára kiemelten fontos a gyermek horgászok számának növelése és kiemelt célunk, hogy minél többen pecázzanak a vasi vizeken. Nagy öröm számunkra, hogy a gyermek állami jegyet váltó pecásaink száma a tavalyi évhez képest ismételten növekedett. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége gyermeknap alkalmából ezúttal is megajándékozza az állami jegyet váltott 15 év alatti gyermekeket a Szövetségi vizekre érvényes ajándék napi horgászjeggyel.

Gyermeknapi ajándék minden fiatal pecásnak

A Gyermeknapi ajándék területi jegy kizárólag 2023.05.28-án vasárnap használható fel a Szövetség kezelésében lévő vízterületeken. Fontos, hogy az ajándékjegy csak állami horgászjeggyel és fogási naplóval együtt érvényes a Szövetség kezelésében lévő vízterületekre, felnőtt személy felügyeletével - reggel 6.00 órától 20.00 óráig. Az ajándék napijeggyel 3 kg egyéb hal tartható meg. A gyermekek részére az állami jegy mindössze 500 Ft-ba kerül.

Az ajándék napijegy megtalálható letölthető formátumban a cikkhez csatolt dokumentumként illetve a képre kattintva, már csak ki kell nyomtatni!

Az állami horgászjegyet bármelyik forgalmazási pontunkon beszerezhetik ügyfélfogadási időben a Magyar Országos Horgász Szövetség HORINFO rendszerében történő díjmentes regisztrációt követően. A Magyar Horgászkártya regisztráció otthon is elvégezhető, de ügyintézőink is állnak rendelkezésükre, melyhez szükséges a gyermek és az egyik szülő személyi okmányai.

Idei évben 15 életévüket be nem töltött fiatalok vizsgakötelezettség nélkül az állami jegy  (500 Ft) megvásárlásával hozzájuthatnak engedélyükhöz, melyhez a jövőben bármikor tudnak napijegyet, vagy éves megyei területi jegyet váltani.

BOLDOG GYERMEKNAPOT , SIKERES FOGÁST ÉS SZÉP HORGÁSZÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

13.64°  Páratartalom: 95%