Széchenyi Terv Plusz

Gyermek horgászversenyt rendezett a Körmendi Munkás HE.

2023.07.28. Megosztom

A Körmendi Munkás Horgászegyesület szervezésében került sor 2023. július 29-én egy gyermek horgász versenyre. A kis tó adottságai miatt ezúttal 20 gyermek számára volt lehetőség, hogy megismerjék ezt a csodálatos szabadidős sporttevékenységet. Az alábbiakban a Körmendi Munkás HE. jegybizományosának, egyesületi ügyintézőjének, Kerecsényi Csabáné beszámolóját olvashatják.

Gyermek horgászversenyt rendezett a Körmendi Munkás HE.

E gyönyörű szép napsütötte szombat reggelen a résztvevő gyermekek szülői felügyelettel várták a horgászat kezdetét. Regisztráció után, a sportszeleteken feltüntetett számok alapján foglalhatták el a kis pecások kijelölt horgászhelyeket. Pontban 9 órakor megkezdődött a verseny, ami 11 óráig tartott. Öröm volt látni a boldog arcokat, egy-egy fogás után a vidám mosolyokat. 

A verseny befejeztével megkezdődött a mérlegelés, amiből kiderült, hogy melyik fiatal a megmérettetésen milyen helyezést ért  el.  Két csoport volt, az egyik 6-8 éves kor között a másik 8-10 éves korig.

A helyezést most nem szerző gyermekek is kaptak ajándékot, amit különböző szponzorok ajánlottak fel. 

A  verseny helyezettjei:

  • 6-8 éves korcsoport:

1. hely Horváth Márk 400 gramm

2.hely Bálint Zsolt  220 gramm

3. Hely Szakmeiszter Dorina 200 gramm  

  • 8-10 éves korcsoport:

1. hely  Vajda Olivér  250 gramm

2. Hely   Simon Dávid  180 gramm

3. Hely  Varga Natasa  160 gramm

A díjakat az oklevelekkel együtt Bebes István Körmend Város Polgármestere és Seregi Miklós a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének elnöke adta át.

A Körmendi Munkás Horgász Egyesületnek ez volt az idei évben már a  harmadik megszervezett horgászversenye, mely jól mutatja az egyesület aktivitását. S ami zárni fogja az idei évet  az a 2023. augusztus 12-én az egyesület alapítójának tiszteletére rendezendő Végvári Győző emlékverseny a Magyarszecsődi Kavicsbánya tavon.
Szeretnék köszönetet mondani valamennyi vezetőségi tagnak és horgász tagoknak, akik  az elmúlt évtizedekben a munkánkat segítették, hisz közös összefogással és családias légkörnek köszönhetően az egyesület Körmend Város hírnevét is  öregbíti! Köszönjük az irántunk érzet bizalmat, s továbbra is igyekszünk, hogy  a felnövekvő generációból minél több horgász lépjen az egyesületünkbe!

Örömünkre szolgált,hogy Horváth László [Busa Lacika] és unokája Gersei Milán frappánsan megszervezték ezt a találkozót.
Köszönet Körmend Város Önkormányzat sportfelelősének, Stipkovics Imrének ,Bebes István Polgármester Úrnak, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének, valamint a Körmendi Munkás Horgász Egyesület vezetőségi tagjainak, Unger György, Tóth Attilának és a verseny szponzorainak. 

Beszámoló: Kerecsényi Csabáné - Körmend Munkás Horgász Egyesület

Kapcsolódó képgaléria


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

10.67°  Páratartalom: 73%