Széchenyi Terv Plusz

Gencsapáti-tónál aratott az eszetlen italozás szombat délután

2020.04.11. Megosztom

Szombat kora este kaptuk a jelzést, hogy a Gencsapáti-tónál lévő pihenő helyünket valaki gépjárművel letarolta és a szomszédos telken nem rég elkészült kerítést is teljesen tönkretette.

Gencsapáti-tónál aratott az eszetlen italozás szombat délután

A jelzést követően a területileg illetékes halászati őr kollégánk Tóth Emil a helyszínre sietett és a rendőrség bevonásával megkezdődött a történtek kivizsgálása.Természetesen a károkozó, aki erősen ittas lehetett a helyszínről elmenekült a történtek után. Húsvét lévén nevezzük az elkövetőnket egy GYÁVA NYÚL-nak, mert horgásznak az ilyen embert semmiképpen nem lehet nevezni. A rendőrség a nyomozást megkezdte, reméljük a rendelkezésre álló információk alapján mielőbb sikerül előállítani a károkozó személyt. Amennyiben tud bárki egyéb érdemi információt az elkövető személyéről, vagy hollétéről az kérem azonnal értesítse a rendőrséget.

Amennyiben a károkozó az életében szeretne még valaha horgászengedélyt váltani a Szövetségi vizekre, akkor mielőbb, de legkésőbb 2020. április 14. kedd reggel 10 óráig jelentkezzen a Rendőrségen, illetve Szövetségünknél és vállalja a felelősséget tetteiért, valamint térítse meg az okozott károkat azonnal. Bárki bármilyen károkozást észlel a vasi vizek partján, kérjük azonnal jelezze részünkre! Köszönjük!

Ezen a  fényképen látható, hogy szombat délelőtt milyen volt a beülő és annak környezete normális állapotban.



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

6.78°  Páratartalom: 66%