Széchenyi Terv Plusz

GARBOLINO-TACKLEBAIT - Vas Megyei CSB. 2023. TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

2023.09.20. Megosztom

2023. szeptember 23-24-én kerül megrendezésre a lukácsházi Abért-II-es tavon a GARBOLINO-TACKLEBAIT - Vas Megyei Egyéni és Csapatbajnokság idei kiírása, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége szervezésében, melyen Szövetségünk tagegyesületeinek 4 fős csapatai vesznek részt. A Megyei Csapatbajnokság győztes csapata a vándorkupa és az emléktárgyak mellett egy nevezési jogosultságot is nyer a 2024. évi Országos Klubcsapat Bajnokságok valamelyikére.

GARBOLINO-TACKLEBAIT - Vas Megyei CSB. 2023. TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Vas  Megyei  Egyéni  Felnőtt Bajnoka a Vas Megyei Csapatbajnokság két fordulójában elért összesített eredmények alapján kerül kihirdetésre. A Vas Megyei Csapatbajnokság egyes fordulóin elért egyéni szektor eredmények továbbra is külön-külön beleszámítanak a Vasi vizek legjobb sporthorgásza elnevezésű versenysorozat versenyzői kategóriájába.
A versenysorozatunk kiírásában rögzítettük, hogy versenyző kategóriában versenyenként az abszolút szélső helyek kiemelésre kerülnek. A szélső helyekre sorsolt horgászok a versenysorozat további állomásain szélső helyekre már nem ülhettek. Azonban ezt a szabályt a megyei CSB. hagyományos lebonyolítása és a korábban megszokott sorsolási metódus miatt ezen a versenyen nem alkalmazzuk!

 Minden versenyző köteles 2 db haltartó szákot már a verseny kezdetén a limit ellenőrzést követően a vízbe helyezni. Egy haltartóban 20 kg-nál több hal nem tárolható. Ha a versenyző fogása eléri a 20 kg-ot, köteles második haltartót is használni. Amennyiben további haltartó szákok nem állnak rendelkezésre és a fogott halmennyiség indokolja időközi mérlegelést kérhet a versenyző.
A résztvevő horgászoknak rendelkezni kell a verseny napján érvényes napijeggyel, vagy bármely Szövetségi vízre szóló éves területi jeggyel, de érvényes MOHOSZ versenyzői kártya az induláshoz nem szükséges.
A versenyen egyidejűleg 1 bot használható és legfeljebb 1 db egyágú horgot lehet alkalmazni a szereléken. Kizárólag úszós módszerrel lehet horgászni!

Verseny menete: A verseny két, 4 órás fordulóban kerül megrendezésre.

7.00 – 7.15                                          Regisztráció

7.15 – 7.45                                          Megnyitó, Szervező Bizottság általi sorsolás

7.45 -  9.50                                        Helyek elfoglalása, felkészülési idő

9.50 - 10.00                                       Etetés

10.00-14.00                                        Halfogás                            

14.00-15.00                                        Mérlegelés

15.00-15.30                                        Kiértékelés                                         

15.30                                                   Eredményhirdetés

A versenyre és az azt megelőző esetleges tréningre - a hétfői naptól vasárnapig - érvényes csoportos behajtási engedélyt jelen cikkünk végén, a csatolt dokumentumok között megtalálható és letölthető illetve a csapatkapitányok által megadott e-mail címre kiküldésre kerültek. Amennyiben a regisztráció során nem adta meg gépkocsija rendszámát vagy időközben rendszámváltozás következett be, kérjük a toth.milan@vasivizeken.hu e-mail címre ezt jelezni szíveskedjenek!

A behajtás kizárólag a töltés mögötti utak használatára érvényes. A töltésre felhajtani szigorúan TILOS! Nagyobb esőzés esetén a Gyöngyös patak felőli oldalon a horgászhelyeket gépkocsival nem lehet megközelíteni! Az engedélyt jól látható helyen ki kell helyezni a szélvédő mögött a tréning és a verseny ideje alatt.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége az alábbi nevezéseket fogadta:

1 Borsos Attila Spartacus Horgász Egyesület I.
Pajtli Tibor
Borsos Tamás
Vámos Attila
2 Mihácsi Bálint Spartacus Horgász Egyesület II.
Balázs Roland
Nardai Ádám
Giczi Patrik
3 Kránitz Szabolcs Vasvári Petőfi Horgászegyesület
Horváth Zoltán
Varga Miklós
Bertók Csaba
4 Kádi Attila Répcelaki Városi Bányász Horgászegyesület
Töreki Zoltán
Csipszer Péter
Bata Gábor
5 Misák Norbert Répcelak MMX-Team
Kovács Ákos
Kádi Szabolcs
Németh Tamás
6 Unger György Körmendi Munkás Horgászegyesület
Bálint Gábor
Sánta Tamás
Nagy Hevesi  Balázs
7 Varga Bálint  Elektromosok Sporthorgász Egyesület I.
Török Zoltán 
Tordai Gábor 
Hajba Gábor 
8 Kovács Péter Elektromosok Sporthorgász Egyesület II.
Tordai József
Linter Hunor
Takács Tamás

Az előzetes tervek szerint a 8 csapat 32 versenyzője négy szektorba lesz sorsolva, ami a tó Lukácsháza és a Gyöngyös patak felőli részén lesz kijelölve.

Abban az esetben, ha valamely csapat a versenyen mégsem tud részt venni, kérjük a csapatvezetők ezt jelezzék felénk a toth.milan@vasivizeken.hu e-mail címen vagy telefonon a +36 70 3399 709-es telefonszámon 2023. szeptember 22. (péntek) 10 óráig!

---

HORGÁSZATI TILALOM AZ ABÉRT II-ES TAVON!

Ezúton is tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy 2023. szeptember 23-án (szombat) és szeptember 24-én (vasárnap) 06.30 órától 15.30 óráig az Abért II-es tavon horgászverseny miatt általános tilalom lesz a versenyre nem nevezett horgászoknak a kijelölt versenypálya szakaszon.

Megértésüket köszönjük!
Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

12.89°  Páratartalom: 90%