Széchenyi Terv Plusz

Garbolino – TackleBait lett az új névadó szponzora a Vasi Vizeken kupasorozatnak

2022.04.08. Megosztom

Örömmel jelentjük be, hogy a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a TackleBait Horgászbolt és állateledel kereskedéssel és a Garbolino Nagykereskedelemmel korábban kialakított kiváló partneri kapcsolatát tovább erősíti a 2022.-2023.évben is, amely a megyei versenysport programok támogatására fókuszál.

Garbolino – TackleBait lett az új névadó szponzora a Vasi Vizeken kupasorozatnak

Az idén tizenharmadik alkalommal megtartásra kerülő „Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza” elnevezésű versenysorozat új, névadó szponzoraként üdvözölhetjük a Garbolino – TackleBait márkákat.
2022. április 05-én hivatalosan is létrejött együttműködésnek köszönhetően a Szövetség által szervezett versenysorozat egyes állomásain a legeredményesebb versenyzők a serlegeken és érmeken felül, a jövőben értékes TackleBait ajándékutalványokkal is gazdagodnak. Az együttműködési megállapodás aláírására a szombathelyi TackleBait Horgászáruházban került sor, melyen Seregi Miklós a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöke köszönetét fejezte ki a szponzorációért Geröly Tibornak a Garbolino – TackleBait márkát forgalmazó BNT Business and Trading Kft ügyvezetőjének. Továbbá elmondta, hogy a Szövetség jelenleg 44 vasi és 6 zalai horgászvíz halgazdálkodásra jogosultjaként, közhasznú civil szervezeti formában tevékenykedik 1397,19 ha vízterületen és a szervezet horgászlétszáma a tavalyi évben 11.524 fős rekordot ért el. A Szövetség dinamikus fejlődését és népszerűségét mutatja, hogy egyre több vállalat csatlakozik a szervezet támogatóinak sorába, ezért is különösen nagy öröm egy újabb francia világmárkát, a Garbolinot üdvözölni a szponzoraink között.

A Garbolino Európában már több mint 70 éve jelen van a piacon. A magas minőségű és színvonalas termékeikkel a hobbi horgászok és a versenyhorgászok igényeit is kielégítik. A Garbolino finomszerelékes horgászati innovációiban a francia elegancia találkozik a precizitással. A közismert és közkedvelt horgászbrand számos európai versenyhorgásszal dolgozik együtt a folyamatos fejlődésért és a termékpaletta bővítéséért.
Szombathelyen a Zanati út 4. szám alatt alig másfél esztendeje nyitotta meg kapuit 460 m2 -es TackleBait Horgászáruház, melynek teljes termékpalettája elérhető a www.tacklebait.hu oldalon lévő webshopban is. A cég egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a hazai és az európai top horgászmárkák termékeit elérhetővé tegyék helyben és on-line is a horgászok számára. A minőségi és kipróbált termékeik között válogatva minden horgász megtalálhatja, amire a vízparton szüksége lehet. A TackleBait filozófiája és jelmondata: „nálunk mindent (is) megtalálsz”, ha netán még sincs, akkor felkutatja és beszerezi a szakértő horgászokból álló értékesítési csapat!

A „Garbolino – TackleBait - Vasi Vizek legjobb sporthorgásza” versenysorozat most vasárnap veszi kezdetét a Gersekaráti Sárvíz-tavon, melyen 52 fő versenyző méri össze tudását hobbi és versenyző kategóriában.

Köszönjük a bizalmat és a támogatást!
 



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

13.14°  Páratartalom: 95%