Széchenyi Terv Plusz

Éves területi horgászjegy vásárlással is támogathatjuk a COVID-árvák segítését

2022.01.24. Megosztom

A világjárvány a horgászok nagy közösségét sem kímélte. Eddig több, mint 40 000 honfitársunkat vesztettük el, s több száz családban mintegy 1 000 COVID-árva maradt. A nagy horgászközösség aktív tagjai közül mintegy 2 000 fő a fájdalmas veszteség, s sajnos e családokban is több tucat gyermek maradt árván, vagy félárván.

Éves területi horgászjegy vásárlással is támogathatjuk a COVID-árvák segítését

A MOHOSZ Elnöksége, Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központja és a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. közös elhatározása alapján a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árvákért szervezeten keresztül támogatja a rászoruló gyermekeket és egyben arra kért minden horgászszervezetet, hogy egyetértésük esetén csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz.
A MOHOSZ és a Balatoni Halgazdálkodási Np. Zrt. minden 2022-ben értékesített felnőtt horgásznak minősülő személy által érvényesen kiváltott éves területi jegy (országos, illetve balatoni és Velencei-tavi, egyéb MOHOSZ közvetlen jegyek) esetében 200 Ft-ot ajánl fel az árvák támogatására.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöksége évzáró ülésen megtárgyalta és elfogadta, hogy a Szövetség a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árvákért MOHOSZ kezdeményezést minden eladott „1”-es teljes megyei éves területi jegye után 200 Ft-tal támogatja.

A MOHOSZ és a kezdeményezéshez kapcsolódó szervezetek folyamatosan átlátható módon nyilvánosságra hozzák a felajánlások célba érését.
A Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért honlapján részletes inforációk olvashatóak az alapítvány tevéknységéről: https://regoczialapitvany.hu/

Ha teheti segítse az Alapítvány munkáját!
 



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

12.84°  Páratartalom: 98%