Széchenyi Terv Plusz

Évértékelő küldöttgyűlés volt a vasi horgászoknál

2014.05.22. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a hétvégén tartotta hagyományos Küldöttgyűlését, melyen a Szövetség vezetői beszámoltak az elmúlt év történéseiről. A  Szövetség elnöke Seregi Miklós az ülés kezdetén köszöntötte a megjelent vendégeket és a horgász egyesületi  küldötteket. Az ülésen részt vett vendégként Mesterházy József a Vas Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának halgazdálkodási felügyelője, valamint Szalay Zoltán a Vas Megyei Rendőrkapitányság képviseletében.

  

További képek megtekinthetőek itt >>>

A napirendi pontok tárgyalás előtt Seregi Miklós elnök tájékoztatta a megjelenteket, hogy a Szövetségi Iroda munkatársa Polgárné Németh Judit ismét anyai örömök elé néz, melyhez gratulált és  jó egészséget kívánt születendő gyermekének és az egész családnak.  Ezt követően elnök úr elmondta, hogy a küldöttgyűlés jó alkalom arra, hogy egy-egy neves évfordulóról, jubileumról is megemlékezzünk a Szövetség legfőbb fórumán. Ez most sem volt másként, ezért a Szövetség képviseletében munkaviszonyának 35. évfordulója alkalmából külön köszöntötte az ülésen Holtai Imréné Gyöngyit, aki 1979-től a Szövetség kitartó, elkötelezett munkatársa. A Szövetség életében számos változás, nehézség, öröm történt ezen közel fél emberöltőnyi időben, de kedves kolléganőnk Gyöngyi napjainkban is hivatásaként szolgálja a horgászat ügyét, melyért  a közösség nevében köszönetünket fejezzük ki és munkájához további jó erőt és egészséget kívánt, majd  elismerő oklevelet adott át. Az ülés első hivatalos és egyben hagyományos napirendi pontjával a kitüntetések átadásával folytatódott program. A Szövetség Intéző Bizottságának döntése értelmében kiemelkedő munkát végző aktíváknak megyénk legmagasabb elismerését a „Vas megye Horgászsportjáért” kitüntetést adta át Seregi Miklós elnök és Puskás Norbert ügyvezető elnök Kerecsényi Csabánénak és a Nagy József horgásztársnak. Kerecsényi Csabáné a Körmendi Munkás Horgász Egyesület gazdasági felelőse, jegyértékesítője több, mint 10 éve látja el önkéntes munkáját a horgásztagság gyarapítása érdekében.  Az egyesület „Kati nénije” rendkívül precíz és igényes, áttekinthető elszámolásokkal segíti a Szövetség munkáját és saját egyesületében is a pénzügyek, könyvelés lelkiismeretes gazdája.  Nagy József a Celldömölki Lokomotív Horgász Egyesület tagja, aki a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége aktív ifjúsági Szakbizottsági tagja volt a bizottság 2005. évi  megalakulása óta a tavalyi tisztújításig. Több, mint 20 évig segítette rendkívüli lelkesedéssel a Szövetség ifjúsági horgásztáborainak vezetését. A horgásztáborok és gyermekprogramok révén kb. 500 fiatalt segített hozzá a horgászat és horgász módszerek jobb megismeréséhez.

 

A kitüntetések átadását követően a megjelentek elfogadták a  Felügyelő Bizottság 2013.évi  jelentését, valamint a  2013. évi szervezeti élet és működési tevékenységről, gazdálkodásról szóló beszámolót. A Szövetség a nehézségek ellenére, a költségtakarékos és eredményes gazdálkodásnak köszönhetően 1.318 ezer Forint elérdménnyel zárta az évet. A beszámolók után elfogadásra került a 2014.évi programnaptár, munkaterv és a költségvetés. A törvényi változások miatt az ülésen módosították a Szövetség Alapszabályát, valamint  a Szervezeti és Működési Szabályzatát, hogy a 2010.évben megszerzett közhasznú fokozat a jövőben is megmaradhasson. A különfélék részben a Marcal folyó tervezett rehabilitációjáról, a Rába folyóról és egyéb horgászati kérdésekben érdeklődtek az egyesületi küldöttek.



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

12.33°  Páratartalom: 76%