Széchenyi Terv Plusz

Év Honlapja Minőségi díjat nyert Budapesten a honlapunk

2019.11.30. Megosztom

Idén 18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye. Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett. A díjátadóra 2019. november 27-én az Extra Budapest színpadán került sor.Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István, zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki a 2019. év nyerteseit.

Év Honlapja Minőségi díjat nyert Budapesten a honlapunk

 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Szövetségünk által az elmúlt egy évben megújított www.vasivizeken.hu oldal az Év Honlapja Minőségi díjban részesült. 

A kiváló szakemberekből álló zsűri  díjkiosztón elhangzott összefoglaló értékelése a következő volt: A horgászat szenvedély, a szenvedélynél pedig elhanyagolhatatlan, hogy megosszuk a hozzánk hasonlókkal az élményeinket. A Vasi vizeken horgászportál a hasznos információk mellett segít új horgásztársakat találni, új horgászélményeket szerezni. 

Köszönjük a pályázat során leadott sok közönség szavazatot és minden kollegánknak az áldozatos munkáját, aki a www.vasivizeken.hu folyamatos aktualizálásán és hírszerkesztésén dolgozik.

Kiemelt köszönet az oldal grafikai és technikai kivitelezését végző Artistix Kft-nek, valamint a Mediadyn Kft-nek. Az elismerés a jövőben is arra ösztönzi csapatunkat, hogy minőségi tartalmakkal szolgáljuk a horgászközösségünket az on-line világban is. Az elismerést Szövetség képviseltében Puskás Norbert ügyvezető elnök és Tóth Milán a honlap tartalom szerkesztésében aktívan résztvevő kolléga vette át a szerda esti díjátadón.

​ ​

 



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

11.78°  Páratartalom: 66%