Széchenyi Terv Plusz

Elkészültek a vízbemutató videók pályázati támogatással

2022.07.26. Megosztom

A TOP-1.2.1-15-VS1-2019-00009. számú "Horgászturisztikai fejlesztések Vas megyében” című pályázat keretében a megújult Abért-tavakról, a Máriaújfalui Hársas-tóról, a Celldömölki - és a Vasvári-tavakról készült egy-egy néhány perces vízbemutató videó.

Elkészültek a vízbemutató videók pályázati támogatással

Hétvégi horgász úti cél kiválasztásra kedvcsinálónak ajánljuk a Máriaújfalui Hársas -tó kisfilméjét. Strand, horgászat és csodálatos őrségi környezet egy helyen.

 

Hétvégi horgász úti cél kiválasztásra kedvcsinálónak ajánljuk a Celldömölki tó kisfilméjét. Kicsi, de hangulatos horgász-tó, szomszédságában élményfürdővel. Ideális kiruccanás családdal, barátokkal.

 

Fantasztikus halállománnyal rendelkező Abért tavak ideális választás a szabadság alatt egy élmény horgásztra. Abért tavak közelében lévő Kőszeg és környéke szintén kiváló helyszín egy baráti, családi kiruccanásra. 

 

Vasvár zöld szíve a Csónakázó-tó, amely a sportolók, horgászok és pihenni vágyók kedvelt helyszíne. A tó közelében találjuk a Szentkút kápolnát, az évszázadok óta híres a kedvelt búcsújáróhelyet szépséges természeti környezetben. A vasvári „feneketlen tó" ugyancsak méltó hazánk legérdekesebb helyeinek listájára, hiszen a monda a Vasvárnak nevet adó Vas vár történetét taglalja, amelyben fontos szerepet játszik két fiatal és egy kígyókirály is. Úgy tartja a legenda, hogy a feneketlen tóba süllyedt vas várnak kulcsát szilveszter éjjel a kígyókirály hozza a felszínre. Aki elveszi tőle a kulcsot, megszabadítja a várat az átoktól. A Vasvári Csónakázó-tó félszigetén áll ezen legendának emléket állító monumentális szobor, ami egy kígyókirályt és a kulcsot ábrázol.

 



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

6.78°  Páratartalom: 96%