Széchenyi Terv Plusz

Elindult a 2021-es jegyek értékesítése a vas vizekre

2021.01.10. Megosztom

Korábban már többször adtunk tájékoztatást a 2021.évi horgászjegyek árairól és típusáról, illetve a jegyértékesítési pontok elérhetőségeiről. Elmúlt időszakban összesen 3800 db állami horgászokmányt szállítottuk ki az értékesítési helyekre postai, valamint halőri segítséggel. Az állami horgászjegyek a HORINFO rendszerben is átadásra kerültek, valamint a MOHOSZ előírásokkal összhangba előállítottuk a korábban is kapható területi jegyeink többségét elektronikus úton, melyek januári akciós értékesítésének szintén nincs akadálya.

Néhány területi jegyünk még az idei évben elérhető lesz hagyományos – tőszelvényes -  papíralapú változatban is, de a jegyek többsége elektronikusan kerül előállításra az egyesületekben, jegyértékesítési pontokon. Az állami horgászokmány és fogási napló mindenkinek papíralapon érhető el országosan. Az új elektronikus területi jegy értékesítési rendszer bevezetésének évében a Szövetségünk minden területi jegyének kiadására  nyomtatási kötelezetettséget írt elő.  Minden  elektronikusan előállított és  eladott területi horgászjegy 1 db A/4-es oldalból, valamint a hozzátartozó 1 oldalas horgászrendi kivonatból áll. Így összeségében 2  db A/4-es oldal lesz egy területi jegy, valamint továbbra is biztosítjuk a kiadott füzetszerű nyomtatott horgászrendet is, hogy megfelelő tájékoztatásban részesüljön minden horgászunk.  Kérjük az idei évben fokozottan ellenőrizzék a megváltott területi jegyüket, hogy még véletlenül se az ellenőrzéskor derüljön ki, hogy nem megfelelő jegy került kiállításra, vagy megvásárlásra. Fontos tudni, hogy a HORINFO rendszerben megvásárolt elektronikus területi jegy minden horgász profiljában bármikor újra nyomtatható, megtekinthető, lekérdezhető.

A 2021.évre megújított  állami horgászjeggyel továbbiakban is megmarad a lehetőség on-line történő jegyváltásra a www.mohosz.hu / www.horgaszjegy.hu felületen. Szövetségünk első körben a rövid időtartamú (napi, heti)  jegyek forgalmazását kezdi meg, hogy a vendéghorgászok és az éves területi jegyet nem váltó pecások is kényelmesen tudjanak területi jegyhez jutni. Az on-line vásárlásnál a  fizetés módja a  HORINFO rendszeren keresztül kizárólag bankkártyás módon lehetséges.  

A HORINFO E-terület jegy rendszerrel  és az on-line jegyvásárlással kapcsolatban bármely kérdésre irodai elérhetőségeinken munkaidőben állunk rendelkezésükre.

Figyelem! Az új típusú koronavírus okozta járványhelyzet, mint veszélyhelyzet időszakában a jegyváltáskor legyenek türelmesek és tartsanak más vásárlóktól min. 2 méter távolságot, valamint minden esetben szájat, orrot eltakaró maszkban érkezzenek az egyesületi értékesítő helyekre. Előzetesen tájékozódjanak az egyesületek ügyfélfogadási rendjéről és szigorúan tartsák be a jegyértékesítő helyek egyedi előírásait.

Vigyázzunk egymásra, hogy Mindenkivel találkozhassunk a vasi vizek partján 2021-ben!

További hasznos információk:



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

5.67°  Páratartalom: 88%