Széchenyi Terv Plusz

Elektromosok SHE. I. csapata vezet az első forduló után

2023.09.23. Megosztom

Mai napon nyolc csapat részvételével a lukácsházi Abért II-es tavon kezdetét vette a 2023. évi GARBOLINO-TACKLEBAIT - Vas Megyei Egyéni és Csapatbajnokság, mellyel egyidejűleg került megrendezésre a DECATHLON - Vas Megyei Egyéni Utánpótlás Bajnokság is.

Elektromosok SHE. I. csapata vezet az első forduló után

A verseny szombati 4 órás fordulója hideg és esős  időben zajlott. Hirtelen jött hideg következtében drasztikus visszaesés volt a megszokott halban gazdag  fogásokban, de így is sikerült  a mezőnynek 351.590 gramm halat fogni. Az első napon átlagban 10 kg fogás történt, de a jobb szektor eredmények eléréséhez 15-20 kg halat kellett a szákba terelni. Összesítésben, a legjobban az Elektromosok SHE. I. csapata szerepelt 7 hsz-al, őket követi 12 ponttal a sorban az Répcelak-MMX Team, míg a harmadik helyen Spartacus HE. II. áll 16 helyezési számmal.

Az első kör után még bármi lehet, szükség lesz a záró napon való kiegyensúlyozott teljesítmény az élen állóktól, ha megszeretnék tartani vezető helyüket. Jobbára a ponty és kárász fogások domináltak, de azért sikerült jó pár méretes amur is szákokban a mérlegeléskor. A csapatverseny mellett zajlik megmértetés a Vas Megyei Egyéni  Felnőtt Bajnoka címért is, mely a Csapatbajnokság két fordulójában elért összesített eredmények alapján kerül kihirdetésre.

Felnőtt egyéniben az alábbiak szerint alakult eddig a rangsor:

1. hely: Nardai Ádám     Spartacus SHE. II. csapat  (B1)   30380 gr.

2. hely: Tordai Gábor     Elektromosok SHE. I. csapat (D2) 22180 gr.

3. hely: Török Zoltán      Elektromosok SHE. I. csapat (A7) 19940 gr.

A verseny I. fordulójának részletes eredményei elérhetőek itt >>>

A Megyei Bajnoksággal párhuzamosan került megrendezésre második alkalommal a DECATHLON - VAS MEGYEI Egyéni Utánpótlás Bajnokság az Abért II-es tavon, melyen a Vas Megyei Horgász Szövetség valamely egyesületében tagsággal rendelkező utánpótlás korú versenyzők indulhattak, az U25-ös korosztályból. Az egynapos versenyre szomorúan tapasztaltuk mindösszesen 2 fő nevezett.

Azonban két igencsak ügyes versenyzőről volt szó, melyből főlényes győzelemmel most Kovács Viktor került ki győztesként 23.200  gramm fogással, míg Gersei Milán 6940 halat tudott szákba tekerni. A Szövetség utánpótlás-és ifjúsági, horgászoknak szóló programjainak kiemelt támogatója a 2023. évben a Decathlon Szombathelyi Sportáruháza, melynek köszönhetően a versenyen induló pecások a kupák és érmek mellett értékes Decathlon ajándékutalvánnyal lettek gazdagabbak.

Holnap reggel 7.00 órakor sorsolással folytatódik az idei CSB., a szurkolók, érdeklődők 10-14 óra között várjuk.

Sok sikert kívánunk a csapatoknak!

Kapcsolódó képgaléria
Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

10.46°  Páratartalom: 88%