Széchenyi Terv Plusz

Csótár János és Varga Bálint lett az idén a vasi vizek legjobb sporthorgásza

2015.12.20. Megosztom

 

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége hatodszor rendezte meg versenysorozatát hobbi és versenyhorgász kategóriában.  A hagyományoknak megfelelően a megyei versenysorozat eredményhirdetésére a decemberi Intéző Bizottsági ülésen került sor az elmúlt szombaton.   Örömteli volt látni, hogy az idei versenysorozatban is szép számmal vettek részt a versenyzők, volt forduló, ahol a nevezők száma elérte a 62 főt.   A versenysorozaton  összesen 121 fő horgász vett részt, az egyes fordulókban átlag 3-5 kg  között voltak a fogások, de volt olyan verseny is ahol négy óra alatt 16-18 kg halat kellett fogni az eredményes szerepléshez. A kupasorozat a következő helyszíneken zajlott: Kerkafalvi Kéthatár-tó, Szombathelyi Csónakázó-tó, Abért II. tó, Gersekaráti Sárvíz-tó, Vadása-tó. A versenyző kategóriában a megadott 5 fordulóból minimum 3 fordulón, a hobbi kategóriában megrendezett 6 fordulóból minimum 3 fordulón kellett részt venni, hogy a versenysorozatban értékelve legyen a sporthorgász eredménye.  A nevezési díj nélküli versenysorozaton bárki elindulhatott, de az összesített értékelésbe kizárólag a Vas Megyei Horgász Szövetség tagszervezeteiben lévő tagoknak az eredménye számított bele.  

 

    További képek megtekinthetőek itt >>>

Versenyző kategóriában Varga Bálint (Elektromosok SHE), Magyar László (Elektromosok SHE) és Komáromi Levente (Kőszegi SHE) versenyhorgászok az idei 5 versenyzőknek kiírt forduló alatt kiegyenlített teljesítményt nyújtva izgalmas horgászcsatát vívtak az első helyért, mely kiváló teljesítményekhez külön is gratulált a most szombaton tartott díjátadáson Seregi Miklós a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöke.

   

    További képek megtekinthetőek itt >>>

A hobbi horgászok versenyében is szoros eredmény alakult ki az élen, a dobogós helyezések csak az utolsó fordulóban dőltek el Csótár János (Kerkaszentkirályi HE.), Hegedüs József  (Pannónia HE) és Kádi Attila (Répcelaki HE) sporttársak között.

    

További képek megtekinthetőek itt >>>

A Vasi vizek legjobb sporthorgásza 2015. elnevezésű versenysorozat zárásaként kategóriánként az 1-3. helyezett versenyzőnek a gratuláció mellett a Szövetség  emléktárgyakat és a megye idei legjobb két versenyhorgászának egy-egy ajándék éves területi jegyet is átadott a Szövetségi horgászvizekre Seregi Miklós elnök és Laki László alelnök.

A megye legjobb sporthorgásza címet és a vele járó óriási vándorserleget Varga Bálint sporthorgász immáron  harmadszor nyerte el, melyhez  Puskás Norbert ügyvezető elnök külön is gratulált. Az alábbi rangsor alakult a versenysorozat végére:

Hobbi kategória

I. hely:  Csótár János - Kerkaszentkirályi HE.           

II. hely: Hegedüs József – Pannónia HE.                    

III. hely: Kádi Attila – Répcelaki HE.              

                         

Versenyző kategória

I. hely: Varga Bálint - Elektromosok SHE                  

II. hely: Magyar László – Elektromosok SHE.          

III. hely: Komáromi Levente - Kőszegi SHE.    

       

Részletes eredmények:

 Hobbi kategória >>>                      Versenyző kategória >>>

Ezúton is gratulálunk minden versenyzőnek!

 



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

25.11°  Páratartalom: 77%