Széchenyi Terv Plusz

Bronzérmet szerezett csapatunk a X. Püspökpusztai Csukapörköltföző Versenyen

2024.02.26. Megosztom

Püspökpusztán, a hangulatos Mohács szigeten, tartották a tizedik Csukapörköltfőző versenyt. Az esemény már téli hagyománnyá vált, és a résztvevők évről évre mindig várják izgatottan, hogy ismét találkozhassunk régi barátokkal és új ismeretségekkel, hogy együtt élvezhessék a halételek és a „halas-horgász” barátságok összetéveszthetetlen ízét. A szervező, Horváth Árpád és csapata, hosszú hónapokon át lelkesen készült erre a napra, és minden részletre odafigyeltek, hogy az esemény mindenki számára felejthetetlen legyen. Az aprólékos előkészületek és a sok munka meghozta gyümölcsét, és a verseny minden résztvevője boldogan és elégedetten távozhatott a jubileumi rendezvényről.

Bronzérmet szerezett csapatunk a X. Püspökpusztai Csukapörköltföző Versenyen

Mindenki mosolygott, beszélgetett és segített egymásnak, mintha egy nagy család lennénk, akik örömmel osztják meg egymással a szenvedélyüket a halételek és a főzés iránt. A verseny különlegessége, hogy csukából készült ételekkel lehetett kizárólag versenyezni, így a résztvevőknek ezen keretek között volt lehetőségük megmutatni kreativitásukat és főzőtudásukat.

Tavalyi évben a Pinka-völgyi Halas napon részt vett püspökpusztai csapat Horváth Árpád vezetésével és az ő baráti meghívására az idei évben a Sporthorgász Egyesületeke Vas Megyei Szövetsége csapata is indult a X. Püspökpusztai Csukapörköltföző Versenyen. A vasi csapatot Karácsonyi Tamás és párja Rákóczi Mónika, valamint Szekeres Balázs képviselte. A csapat az előkelő harmadik helyet szerezte meg csukapörköltjével, és emellett egy különdíjban is részesült a kiválóan elkészített kapros csukájával.

Ez a nap több volt csak egy egyszerű főzőversenynél. Ez egy olyan alkalom volt, ahol az étel összekötött újra minket, és ahol a barátság és közösség ereje kitartott mindvégig. 

Az eseményről rengeteg kiváló kép látható Krisztina Metzker zsűri tag jóvoltából ide kattintva.
 

Ezúton is köszönjük a meghívást és szívből gratulálunk Horváth Árpádnak és minden szervezőnek, támogatónak a sikeres rendezvényhez.
Isten éltesse a X. Püspökpusztai Csukapörköltföző Versenyt még sok évtizeden keresztül! 

Szívből gratulálunk a csapatunknak! 



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

17.25°  Páratartalom: 55%