Széchenyi Terv Plusz

Borsos Attila remekelt hét ponttyal az idei Vadása-tó Kupán

2017.06.22. Megosztom

Kissé szeles, hűvös időben, de telt házzal sikerült megrendezni az idei Vasi Vizeken - Vadása-tó kupát is. A versenyre két kategóriában lehetett nevezni: felnőtt hobbi, hobbi ifjúsági kategóriákban. A felnőtt versenyzők közül 19 fő, míg az ifjúsági horgászok közül 2 fő képviseltette magát a megmérettetésen. A felnőtt pecások a nagyobbik tavat, míg az ifjúsági horgászok az előtározót vehették birtokba. A felnőttek három szektorban voltak értékelve az esélyegyenlőség érdekében. Sajnos a halak kapó kedvére kihatott a hűvös időjárás, de az első hely megszerzéséhez így is 11.350 gramm fogásra volt szükség, melyet Borsos Attila (Spartacus HE) horgásztárs nyert el 7 db ponty és szép számú keszeg megfogása mellett.

További képek itt elérhetőek >>>

A másik szektorban Császár Zsolt (Határőr SHE) remekelt 4020 grammal, ezzel megszerezve összesítésben a második helyet. A harmadik helyezett Pajtli Ferenc (Spartacus HE)lett, szektor első helyével, melyhez az ő csoportjában elég volt 2920 gramm is. A verseny ideje alatt a rakós botos horgászmódszer volt a leghatékonyabb, de a hagyományos úszós és feeder-es módszerek is jónak bizonyultak. Az ifjúsági horgászok között végig kiélezett volt a verseny, melyet végül a vasvári Kovács Viktor (Vasvári HE - Körmendi Munkás HE) nyert 3860 grammal, nem sokkal lemaradva mögötte Koltai Máté Márk (Kéthatár-tó HE) végzett.

     

További képek itt elérhetőek >>>

A tó adottságából kifolyólag, a versenyzők korlátozott száma miatt, családias légkörben, jó hangulatban telt a szombat délelőtt. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Puskás Norbert ügyvezető elnök és Polgárné Németh Judit Szövetségi munkatárs adták át az emléktárgyakat a verseny helyezettjeinek.


Eredmények:


Felnőtt hobbi kategóriában:

I. hely: Borsos Attila (Spartacus HE.) 11350g
II. hely: Császár Zsolt (Határőr SHE.) 4020g
III. hely: Pajtli Ferenc (Spartacus HE.) 2920g

Ifjúsági hobbi kategóriában:

I. hely: Kovács Viktor (Vasvári HE.) 3860g
II. hely: Koltai Máté Márk (Kerkafalvi HE.) 3320g

Részletes eredmények itt elérhetőek >>>



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

18.35°  Páratartalom: 67%