Széchenyi Terv Plusz

Bersek suli csapata nyerte az iskolai pecások versenyét

2014.06.06. Megosztom

 

Immáron kilenc éve minden tavasszal a legjobb általános iskolai horgászcsapatok mérhették össze tudásukat Vaskeresztesen. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége  szervezésében megvalósult versenyre négy  fős csapatok nevezhettek  általános iskolákból a tél folyamán.  Február, - március hónapban levelező fordulókon vettek részt az ifjú horgászpalánták, míg a legjobb tíz csapat helyszíni döntőn mérte össze tudását elmúlt vasárnap.

   

További képek megtekinthetőek itt >>>

A vetélkedősorozat központi témaköre a horgászat mellett a  víz,  a hal, és a környezet volt. Az idei döntőn is a szellemi tudás tesztelése mellett ismét sor került egy közös csapat horgászversenyre is  a vaskeresztesi horgásztavon.  A Kőszegi Bersek József Általános Iskola csapata 48 pontot szerzett az elméleti fordulón, ezzel átvette a vezetést az összesített rangsorban. A horgászati fordulón a Vasvári Kardos László Általános Iskola csapata remekelt 3520 gramm fogással. A fiatalok kiváló teljesítményének köszönhetően nagyon szoros eredmények alakultak ki a vetélkedő végére,  ezzel is fokozva az eredményhirdetés izgalmait. A verseny eredményhirdetésén a helyezettek Kovács Péter ifjúsági felelőstől és a Szövetség  Ifjúsági Bizottságának tagjaitól vehették át az emléklapokat és az  ajándékcsomagokat.

Végeredmény:

I. hely: Kőszegi Bersek József Általános Iskola  – Aranykárász Team (Csapattagok: Preiner Zsolt, Kelemen Péter, Fejes Péter, Wilkins Dávid)

II. hely: Vasvári Kardos László Általános Iskola– Vasvári horgászok  (Csapattagok: Kovács Zsolt, Kovács Viktor, Kőházy Viktor, Varga Vivien)

III.hely: Zichy Antónia  Általános Iskola – Csalafinta Csali (Csapattagok: Gyűrű Bence, Gyűrű Benedek, Németh Márk, Németh Ákos)

Részletes eredmények  letölthetőek itt >>>

Fényképeket készítette: Szokol Gábor és Vas Megyei Horgász Szövetség önkéntesei



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

21.14°  Páratartalom: 54%