Széchenyi Terv Plusz

Bemutató horgászatot tartottak a Vámosoly tábor fiataljainak

2023.07.29. Megosztom

Vámoscsalád polgármestere, Biczó Endre megkeresésére bemutató horgászatot tartotta a répcelaki tavon a helyi egyesület a "Vámosoly tábor" résztvevőinek. A gyerekek július 27-én reggel kerékpárral érkeztek a tó partjára, ahol Kádi Attila és Ágoston Zoltán várta a gyerekeket. Az alábbiakban Kádi Attila az egyesület elnökének beszámolóját olvashatják.

Bemutató horgászatot tartottak a Vámosoly tábor fiataljainak

Megérkezést követően Kádi Attila köszöntötte a gyerekeket és kisérőiket, majd rövid előadást tartott a gyermek horgászathoz szükséges engedélyekről és a legegyszerűbb horgászmódszerről, a spiccbotos horgászatról. Ágoston Zoltán a halőrzés fontosságáról és halak védelmében hozott szabályokról beszélt.

A gyerekeknek etetőanyagot és csalit biztosítottunk, valamint a Vas Megyei Horgász Szövetség biztosított spiccbotokat és hozzá tartozó szerelékeket a horgászathoz, melyet ezúton is köszönünk.

A gyerekek nagy részének most volt először horgászbot a kezében, de így is szinte mindenkinek sikerült halat fogni, kinek kisebbet, kinek nagyobbat. Jó volt látni a gyerekek arcára kiülő boldogságot. 



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

10.11°  Páratartalom: 73%