Széchenyi Terv Plusz

Bemutató horgászat volt Répcelakon világbajnok versenyhorgásszal

2022.04.24. Megosztom

A Répcelaki Móra Ferenc Általános Iskolai horgász szakkörhöz kapcsolódó bemutató horgászatát szombaton a Répcelaki tavon tartotta meg. A rendezvényen közel 30 fiatal horgász vett részt, mely a rosszabb időjárást figyelembe véve még nagyobb elismerést érdemel. Az alábbiakban Kádi Attila, az egyesület elnökének és a program szervezőjének beszámolóját olvashatják:

Bemutató horgászat volt Répcelakon világbajnok versenyhorgásszal

A szombati napra meghirdetett bemutató horgászaton a borongós idő ellenére is 27 fő ifjú pecás jelent meg. Meghívásunkat elfogadta Szákovics Imre, a Magyar Felnőtt Úszós Válogatott VB - aranyérmes csapat tagja.

Imre magas színvonalú bemutató horgászatot tartott és bevonta a gyerekeket az etetőanyag szakszerű bekeverésébe. A megjelenteknek etetőanyagot is biztosított a sikeres horgászathoz. A fiatalok kipróbálhatták a rakós botos horgászatot a profi horgász segítségével.

Ezt követően mindenki az általa kiválasztott helyen elkezdhetett pecázni. Az első kapásokra nem is kellett sokat várni. Több pontyot és nagyméretű kárászt is sikerült horogra csalni az apróságok között. Az egyik legfiatalabb pecásnak sikerül egy öt kilogramm körüli pontyot kifogni, ez volt a nap legnagyobb hala.

Délben egy kis sütögetésre került sor, amiből mindenki jóízűen falatozott, majd folytatódott a horgászat. Ismét sikerült a gyerekeknek egy felejthetetlen szép napot varázsolni.

Köszönjük mindenkinek a rendezvényhez nyújtott támogatást, külön köszönjük a Desits Hús Rábapaty, valamint C+D Zöldség gyümölcs és Soós Nikoletta felajánlásait!

Forrás: Kádi Attila

 

Kapcsolódó képgaléria


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

3.44°  Páratartalom: 93%