Széchenyi Terv Plusz

Barnahusnak a játszótér építését támogattuk idén Karácsony alkalmából

2023.12.27. Megosztom

Vas megye legnagyobb közhasznú civil szövetségeként évek óta különböző módokon igyekszünk segíteni - Karácsony környékén – a jó ügyeket és embertársainkat, hogy a számukra biztosított segítséggel is szebb legyen az ünnepük. Az idei évben a Vas Népe kezdeményezéséhez csatlakoztunk. A Vas Népének fontosak a horgászok, a sporthorgászat népszerűsítése, így egyértelmű volt, hogy az idén az általuk indított jótékonysági akciót támogatjuk, ami gyermekek jólétét szolgálja.

Barnahusnak a játszótér építését támogattuk idén Karácsony alkalmából

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége és a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) összesen 150 ezer forinttal járult hozzá ahhoz, hogy egy új játszótéren lazulhassanak el az abuzált gyerekek a kihallgatások és vizsgálatok során. Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke, a MOHOSZ alelnöke jelképesen adta át Lőrincz-Farkas Eszternek, a Vas Népe és a vaol.hu főszerkesztőjének a 150 ezer forintról szóló támogatást. 

Norbert elmondta, fontosnak tartják, hogy megépüljön a Barnahus új játszótere, így nem is volt kérdés, hogy csatlakoznak az adományozók táborához. A vasi vizek mentén évente közel 2000 gyermek ragad horgászbotot és tölti pecázással szabadidejét. A MOHOSZ-nak és területi szövetség kiemelt feladata gyermek –és ifjúsági horgászok támogatása és segítése. Az adománygyűjtésről és céljairól itt olvashat.

Áldott ünnepeket kívánunk és akinek lehetősége van az egyéni adományokkal is támogassa a játszótér megépülését!



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

13.44°  Páratartalom: 66%