Széchenyi Terv Plusz

András-napi razzia a vízparton

2019.11.30. Megosztom

A hónap utolsó napján a heti rutin-feladat mellett ismét „kirajzottak” halőreink, akik rendőrjárőrrel, társadalmi halőrrel erősítve a megye látogatottabb vízterületein végeztek ellenőrzést.

András-napi razzia a vízparton

Az összehangolt kontroll során kiemelt figyelmet fordítottak a héten II. nyaras ponttyal telepített vizeinkre, illetve a „karácsonyi hal” címén folytatott ragadozó horgászatra.

Halőreink beszámolója alapján, a hét folyamán tapasztalt több szabálytalanság után kellemes meglepetést okozott az ellenőrzött horgászok jogkövető és segítőkész magatartása, valamint a rendszeres ellenőrzésre vonatkozó pozitív kritikája.

A viszonylag enyhe idő miatt a legtöbb vízen „evett” a hal, így semmi akadálya nem volt, hogy a szabályosan, engedéllyel rendelkező horgászok igazi, „vasi vizeken” fogott hallal várják a Karácsonyi Ünnepeket!

Ezúton is kérjük minden becsületes horgásztárs, vízitúrázó segítségét, hogy megalapozott és értékelhető információikkal támogassák a folyóvízi halállomány védelmét, észrevételeiket közöljék Szövetségünk hivatásos munkatársaival az alábbi elérhetőségen:

info@vasivizeken.hu e-mail címen vagy telefonon a 06-94/506-835-ös számon, illetve az on-line anonim bejelentő felületünkön

Kapcsolódó képgaléria


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

7.33°  Páratartalom: 63%