Ismét szuper gyermek horgászversenyt szerveztek Répcelakon

2019.08.27. Megosztom

A Répcelaki Városi Bányász Horgászegyesület szervezésében az idei évben már több alkalommal lehetőségük volt versenykörülmények között kipróbálni magukat a környékbeli lelkes, fiatal pecásoknak. Ezúttal is remek hangulatban, szép fogásokkal és egy finom ebéddel sikerült eltölteni a napot.

Az éjszakai vihart követően reggelre szerencsére az időjárás kegyeibe fogadta a horgászokat. Az eligazítás és a versenyszabályok ismertetése után csokira írt sorszámok kihúzásával kisorsolásra kerültek a helyek. Ezután megkezdődött a helyek elfoglalása, illetve a felkészülés a versenyre. Tóth Györgyné Giza a gyerekeknek ez idő alatt lángost készített.

8 órakor kezdetét vette a verseny mely gyermek és ifjúsági kategóriában került megrendezésre. 8 gyermek és 3 ifjúsági horgász kezdte meg a küzdelmet a jobb helyezések megszerzéséért.

Az éjszakai vihar nem kedvezett a halak kapó kedvének de a gyermek kategória első helyezettjének így is sikerült 6220 g halat fogni, míg az ifjúsági első helyezett 8660 g-ot tudhatott magáénak.

A verseny ideja alatt Kiss Zoltán, Szalai György és Tóth János elnök úr az ebéd elkészítésével foglalkoztak. A verseny nagyon jó hangulatban telt, sokan kilátogattak a Répcelaki tóra szurkolni. Az egyesület mindenkit vendégül látott egy finom ebédre és üditőre.

A helyezések a következőképpen alakultak:

1. Szabó Balázs

2. Németh Máté

3. Kovács Gábor

Legnagyobb amurért (2100 g) járó különdíjat Németh Máté kapta.

Gyermek kategória:

1. Mesterházi Áron

2. Varga Bálint

3. Csorba Bence

4. Ható Szabolcs

5. Pulay Patrik

6. Linter Hunor

7. Bognár Luca

8. Baranyai Boldizsár

A legnagyobb pontyért (1300 g) járó különdíjat Mesterházi Áron kapta.

A szervezők a különdíjakon kívül több, egyéb díjat is kiosztottak. Egyedüli lány versenyzőként díjazva lett Bognár Luca.

Vigaszdíjban részesült Baranyai Boldizsár, akinek Puskás Norbert a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnöke saját, egykori versenybotjával ajándékozta meg Boldizsárt.

A gyerekeknek nagy örömet sikerült szerezni a felajánlásokkal és a gyermek programmal. Kádi Attilának és csapatának Puskás Norbert ügyvezető elnök az eredményhirdetés végén megköszönte a tó szépítésért tett áldozatos munkát és sikeres rendezvényhez gratulált.

A rendezvény zárásaként Kádi Attila köszönetet mondott a rendezvény támogatóinak a segítségért: Tóth Györgyné Gizának felajánlásáért és a finom lángosért, Soós Nikolettának az ebédhez felajánlott zöldségekért, a Műhely Étteremnek, Finta Henriettának, Tóth-Pájter Andreának, valamint az Eurós Boltnak és Patyi Bálintnak az üdítőitalokatért.
A gyerekek díjazását támogatta: a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége,  Répcelak Városi Bányász H.E., a Répce Zoo Állateledel és Horgászfelszerelés Bolt, Könczöl Zsuzsanna. Érkeztek még felajánlások különböző horgász felszerelések formájában a következőktől: Bata Gábor, Töreki Zoltán, Bakk Jenő, Bognár Miklós, Pájter Krisztián, Hódos Sándor, Csorba Péter, Pálla Péter, Szalai György, Kiss Zoltán, Linter Norbert, és Kádi Attila, valamint Puskás Norbert.

Az egyesület vezetősége ezúton is mindenkinek köszöni a támogatást! 

 

 

 

Kapcsolódó képgaléria


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

3.47°  Páratartalom: 49%