Széchenyi Terv Plusz

2021.évi területi jegy a beküldött pontyfogásért

2020.12.14. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a járványhelyzet és a hatályos járványügyi intézkedések miatt nem tudja megtartani a hagyományos évzáró Intéző Bizottsági ülését, melyen sor került volna a Vasi Vizeken legjobb sporthorgásza elnevezésű versenysorozat ünnepélyes díjátadójára illetve egy éves Vas megyeit területi jegy is kisorsolásra került volna, az év során legszebb horgászfogásaikat beküldő pecások között.

2021.évi területi jegy a beküldött pontyfogásért

A horgászrendünkben rögzítettük, hogy a Szövetség vízterületein kifogott  halak fényképes beküldői között egy darab, következő évre érvényes Szövetségi szolgálati területi jegyet sorsolunk ki. Az idén honlapunkon összesen 96 db fogást regisztráltunk. Az Intéző Bizottsági ülés elmaradása miatt, Puskás Norbert a Szövetség ügyvezető elnöke húzta ki a beküldött fotók közül a szerencsés nyertest, aki ezúttal Osbáth Márk horgásztársunk lett.

A fogásról további információ ide kattintva érhető el.

Szívből gratulálunk!
A nyertessel hamarosan felvesszük kapcsolatot a nyereményének mielőbbi átvétele érdekében.

Jövőre is várjuk a Vasi vizeken fogott halakról készült fényképek feltöltését honlapunkon, melyet egy gyors regisztráció után ide kattintva, tehet meg.



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

32.89°  Páratartalom: 43%